Velkommen til min Drømmevilla!

Jeg ønsker å ta dere med til vår drømmebolig. Det ser kanskje ikke slik ut på bildene, men dette er faktisk vår boligdrøm. Huset ligger i Oslo på en nydelig tomt med utsikt over hele byen. Drømmen vår startet for 3 år siden, da vi ble de heldige eiere av Villa Furu. Alle var nok ikke enige i at dette kunne være noen drømmebolig, da det i prospektet ble fremstilt som et rivingsprosjekt. Vi hadde gått og drømt om å få dette huset i lang tid, så da det plutselig lå ute til salgs var vi nødt til å slå til!

 

Nå 3 år seinere har vi bodd her i 6 måneder. Inne er det stort sett ferdig, men det gjenstår en del arbeid utvendig. Denne bloggen burde i grunn vært startet for lenge siden, så det kunne blitt en dokumentasjon på det arbeidet vi har lagt ned her. Men samtidig ønsker jeg å vise litt annet enn bare oppussing, blant annet små glimt fra vår hverdag. Jeg holder stadig på med små oppussingsprosjekter av møbler, lamper og andre ting. Blant annet har jeg tenkt å lage nytt spisestuebord av gamle materialer vi har tatt vare på fra huset. Håper dere vil følge med på vår lille boble.

 

 

5 kommentarer

Spennende. :) Man skal ikke alltid høre på hva andre sier, men følge drømmene sine.

Nina

27.09.2012 kl.20:17

Tusen takk for hyggelig hilsen :) Håper du vil følge med meg videre

Tina

27.09.2012 kl.23:36

Hi Nina.

Du kan tro jeg glæder mig til at se og høre fra jeres drømmevilla. Jeg håber I alle har det godt.

Mange knus fra København

/tina

Nina

28.09.2012 kl.15:38

Så koselig Tina :) Håper det er fint med dere i København. Klem

Mitt og vårt hjem

28.06.2013 kl.23:37

Heisann:))

Da har eg lagt deg i bloggrullen min,gleder meg til å følgje deg!

Fine helg til deg:))

Klem Siv Mette

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

34, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits