Uææææ!

Å stå på en stige flere meter over bakken er ikke akkurat blant mine favorittaktiviteter. Jeg har ikke høydeskrekk, men en vaklete stige kan jeg spare meg for... Jeg har nemlig malt i dag. Må innrømme at jeg ikke var særlig blid de første 10 minuttene på den stigen. Men det gikk seg heldigvis til etter en liten stund, når jeg ble vant til det.

 

Vi maler huset med en beis som heter "Frostrøyk" og det blir så fint! Den er ganske lys, men samtidig så er den ikke helt hvit. Så ved siden av de hvite vinduene tror jeg det blir veldig fint. Men guri det tar laaaang tid å male.... Jeg er ikke akkurat født med altfor mye tålmodighet, så jeg skulle gjerne vært ferdig før jeg begynte noen ganger. Blir motløs av å tenke på at jeg ikke er ferdig med ett strøk på èn vegg engang... Og det er 3 vegger til som også skal males minst to ganger.. Puh.. får håpe motivasjonen holder seg :)

 

Høyt henger hun....

Etter en helg hos besteforeldrene, kom gutta våre tilbake i dag. Vi var og hentet de på Gardermoen når de landet. Det var så deilig å få de hjem igjen! De var slitne etter en lang helg så jeg tror det var godt for de å komme hjem.

Her er et bilde av guttene våre fra i sommer. Nydelige guttene våre :)

 

He en fin kveld alle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits