Inspirasjon

Noe som står høyt på min ønskeliste om dagen er disse nydelig lyktene fra Min josefine. Jeg så de første gang bare for noen uker siden og falt pladask med en gang. De kommer i ulike farger og ulike høyder. Lyktene er virkelig dekorative, men samtidig enkle og tidløse. Jeg liker en litt rustikk stil og duse farger er veldig fint ved siden av grått. I stuen har vi en grå vegg og mange grå detaljer som går igjen.

Det er en dame fra Nesodden som står bak Min Josefine og det er jo ekstra gøy at det er norsk produsjon. Tror nok jeg må skaffe meg noen sånne :)

 

IMG 6548

Skjermbilde 2012-04-11_kl._00.24.16

 Det er jo faktisk mulig å lage lignende lykter selv, men etter mine siste strikkeprosjekter tror jeg det er best å la være :) Jeg begynte på en babygenser da jeg skulle bli tante første gang. Jeg kom til armene men ikke lenger.. Det er straks 21 år siden. Et annet strikkeprosjekt jeg begynte på var en genser til meg selv. Denne ble hele 2 cm lang... Så enten biter jeg over for mye eller så er rett og slett ikke strikking noe for meg. Men jeg har trukket om en lampe og jeg har et pågående prosjekt hvor jeg skal skifte trekk på alle stolputene så jeg går ikke tom for ting å gjøre med det første. Tenkte å vise dere hvordan jeg skifter trekk på stolene en dag.

Her hos oss er det snart natta. I morgen blir det opp grytidlig for å levere to barn i to forskjellige barnehager og rekke jobb før klokken 08:00. Etter jobb blir det nok fullt liv her ettersom eldstemann skal ha med seg to kompiser hjem fra barnehagen.

 

Ha en strålende mandagskveld!

7 kommentarer

Så herlige disse var, og morsomt at det er norsk-produsert! :) Har så lyst på noe lignende selv, for det blir så utrolig fint lys i dem. Tenkte jeg skulle prøve å strikke etter en oppskrift jeg fant på nettet, så skal bli spennende å se om jeg får det til. :)

Sv; Tusen takk! :) Du er ikke så langt unna. Regner med at jeg legger ut bilder av det hemmelige prosjektet i morgen eller på torsdag.

Nina

02.10.2012 kl.22:22

Christine Mysen: Ja det er utrolig fine :) Da må du legge ut bilder hvis du får til å strikke slike!

Gleder meg til å se ditt hemmelige prosjekt :)

Mine fiine

03.10.2012 kl.12:01

Kjempesøte er de!

Og så morsomt at du har startet blogg!

Jeg skal følge deg vettu!

Klem

Nina

03.10.2012 kl.17:44

Mine fiine: Så koselig snuppa! Følger med på deg også :)

29.10.2012 kl.18:28

Superfina ;)

Anna

29.10.2012 kl.18:31

Glömde skriva vem det var från :) du får hinta litt till kollegerna dina, kram

Nina

01.11.2012 kl.21:48

Anna: He, he, ja får gjøre det. Men har ikke tenkt å slutte enda, så da blir det vel dårlig med det tenker jeg..

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits