Mine små oppussingsprosjekter

God kveld alle :)

Jeg har gjort mange små oppussingsprosjekt her hjemme. Trukket om lamper, pusset, malt og trukket om stoler, malt småmøbler og så videre. Jeg har dessverre vært dårlig til å ta bilder underveis, men jeg har ihvertfall tatt bilder når de er ferdige. Det er gøy at man med kun enkle grep kan få et helt nytt møbel. For eksempel disse stolene. De var i utgangspunktet kun lakket, så fargen var ikke så pen og ihvertfall langt fra trendy :)

Jeg begynte med å pusse stolene med pussemaskin. Det var litt av en jobb å få pusset de helt ned mye på grunn av at det er mye kriker og kroker på stolene. Når jeg hadde fått pusset bort all lakk, måtte stolene vaskes grundig. Så kunne jeg gå igang med maling. Jeg brukte hvit jotun Lady Supreme finish som er beregnet på tre og panel. Hele fire strøk måtte til for å få den rette finishen. Stoff til stolputene har jeg bestilt på nettet. Jeg skal ta bilder når jeg skifter trekk på stolputene, så dere kan se hvordan jeg har gjort det.

 

Stoltrekkene er i grått møbelstoff

 

Lampen var opprinnelig svart. Den er laget i stoff, så det var ganske enkelt å trekke den om. Jeg brukte spray-lim til å feste stoffet. Rundt kantene brukte jeg vanlig tekstil lim på tube og for å få det til å sitte festet jeg klesklyper rundt kanten. Sånn ble resultatet:


.
Vips så var lampa som ny :)Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits