Shoppe, shoppe, shoppe

Noen perioder har jeg så enormt shoppebehov. Det er jo i og forseg bra det, for meg ihvertfall, men ikke for lommeboka... Det er ikke så ofte det blir klær til meg selv. Veldig ofte er det barna jeg kjøper til. Det er utrolig hvor mye klær de trenger hele tiden. Jonathan, den eldste gutten min, sliter enormt med klær. Spesielt blir det hull på alle bukser. Han sklir bortover på knærne. " Se mamma, jeg sladder!!" høres svært ofte fra den lille mannen. Så da blir det mye innkjøp av klær. Ikke blir det så mye minstemann, Niklas får arvet heller. Jeg har faktisk prøvd å lappe noen bukser med sånne lapper man kan stryke på, men de sitter utrolig dårlig. Holder ikke èn runde i vaskemaskinen engang. Jeg kunne selvfølgelig ha sydd og lappet buksene, men tiden strekker ikke alltid til..

 

Luer og votter og andre småting har også en tendens til å bare forsvinne. Noen ganger dukker de opp igjen, men da gjerne såpass lenge etterpå at de allerede har rukket å bli for små... Så i dag måtte jeg ut på shopping. Jonathan hadde plutselig bare èn lue igjen (fant noen flere selvfølgelig etter jeg kom hjem fra shoppingturen da), men da bør det jo holde en stund :) Dette er ihvertfall fangsten jeg kom hjem med.

 

Pannebånd i ull

Jonathan ble ihvertfall fornøyd :)

Tøffe gutten vår

Mine fine og blide gutter :)

 

I morgen reiser vi en liten tur til Hafjell. Det skal bli godt å komme litt bort sammen med gode venner. Vi skal en tur på Hunderfossen og Jonathan gleder seg veldig! Jeg har ikke vært der siden jeg selv var liten, så det skal bli gøy. Skal legge ut bilder fra turen på søndag så dere får se hvordan vi har hatt det :) Er det noen av dere som har vært der? Nå skal jeg gå og pakke siste rest for vi reiser i morgen tidlig.

 

Ha en fin kveld :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits