Koselig lørdag på Hunderfossen

Vi prøvde å komme oss avgårde tidlig for å slippe å stresse avgårde, men som det sikkert er for de fleste småbarnsforeldre så er det så og si umulig. Det oppstår alltid uforutsette ting rett før man skal dra. I det vi endelig hadde kommet så langt som til påkledning, og jeg sitter og tar på Niklas sko, kjenner jeg en lite delikat odør.. Dermed gikk det brått 15 minutter ekstra på bleieskift. Men vi kom oss avgårde ca 1 time etter det vi hadde regnet med, så det var jo slett ikke værst :)

Turen oppover gikk veldig fint. Ungene var eksemplariske og det var ikke før de siste kilometerne at de begynte å bli litt lei. Det er ikke så rart etter nesten 3 timer i byen.  Været var nydelig og det var ganske mildt og god temperatur, så alt lå tilrette for en fantastisk dag på Hunderfossen. Noe det virkelig ble. Vi storkoste oss virkelig, selvom det er utenfor sesong og ikke alle attraksjonene var åpne. På denne tiden av året har de åpent fra 12:00 - 16:00 så det var egentlig greit at ikke alt var åpent. Det er absolutt en park som er å anbefale for barn i 4-5 års alder. Vi fikk prøvd elektriske gravemaskiner, radiobiler, bilbane, eventyrslottet og traktorbanen. Radiobilene, bilbanen og traktorbanen slo virkelig an hos Jonathan. Her kommer et lite bilderas fra dagen:

 


 

Vi har vært i en kjempeflott leilighet på Hafjell som tilhører jobben til noen venner av oss. I dag sto vi opp tidlig og gikk på tur. Været var litt mer overskyet i dag, men det var veldig deilig å komme seg ut og få gått en tur. Det er ingen tvil om at vinteren står for tur, for det var ganske kaldt. Det er så flott med alle høstfargene som kommer frem på denne tiden. Vi takker for en kjempe fin tur med gode venner og håper vi kan gjenta det en annen gang :)

Godt å hvile seg litt innimellom :)

Minste sover godt i vogna si, godt pakket inn i en tykk voksipose

Vi gikk til Gaiastova og drakk kakao og spiste vafler. Jeg er jo alltid på utkikk etter interiør og her hadde de disse utrolig kule lampene! Kunne virkelig ha tenkt meg en sånn over spisestuebordet :) Skikkelig industrilampe. Det er lov å drømme. Alle bildene er tatt med min iphone. Kameraet var med på hele turen, men jeg er tydeligvis ikke så god til å planlegge.. For når vi sto utenfor Hunderfossen var selvfølgelig å dra frem kameraet det første jeg gjorde, men det stakkars kameraet var tomt for strøm... Så da ble det ikke noe bilder tatt med det :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

 

Ha en fin kveld!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits