Hvordan vil vi ha det hjemme?

Vi flyttet inn i februar i år, noe som begynner å bli en god stund siden vil nå jeg si.. Men jeg har et problem....... Jeg klarer ikke å få hengt noen ting opp på veggene. Er det flere som har vegring mot å henge opp bilder? Altså, jeg vil jo veldig gjerne ha noe på veggene, for jeg synes det er litt tomt enkelte steder. Vi har endelig fått kjøpt og satt opp vegglamper i stua og i gangen, så det har hjulpet mye. Men jeg skulle gjerne hatt noen fine bilder også da. Problemet mitt er vel egentlig at mange av bildene vi har fra før, er bilder jeg kanskje ikke synes er så fine lenger. Fargene passer ikke til den stilen jeg ønsker å ha her, så da blir det vanskelig. I trappen opp til andre etasje er planen min å få fremkalt og hengt opp masse bilder av den lille familien vår. I stua har jeg lyst til å få laget et lerretbilde av et fotografi, men det koster litt å få det i den størrelsen jeg ønsker så derfor har det foreløpig ikke blitt noe. Men nå skal jeg ta tak i meg selv å få prioritert å fremkalle bilder, så er jeg ihvertfall ett skritt nærmere :)

Hvis noen av dere har gode tips til kule rammer eller lignende, så kom med det! Jeg trenger tips :)

 

Jeg synes det er fint med litt ulike størrelser på bilderammene (Bilde lånt fra foreldreportalen)

Ganske fint :)

                       

Bilder på lerret liker jeg veldig godt

 

 

 

Nå er det virkelig høst ute. Kjenner at kulda trekker inn nå når kvelden kommer, så jeg sitter her under pleddet og drømmer om en peis :) Legger ved noen inspirasjonsbilder av peiser jeg ønsker meg.

Denne er virkelig lekker

Og denne...

Sukk.. og denne

 

Det blir nok ikke så lett å velge den dagen vi skal finne peis :) Men nå skal jeg gå og lage meg en god kopp te og krype under teppet igjen. Kanskje jeg tilogmed skal få satt igang å få fremkalt noen bilder.

 

Ha en flott kveld alle :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar, det er så koselig :)

4 kommentarer

Turid

10.10.2012 kl.09:17

Det er så moro å lese om alt hva dere driver med! Og det virker som om dere får det flott i nyhuset! :D Gleder meg til å treffe dere alle igjen snart!

Christine Mysen

10.10.2012 kl.12:00

Veldig stilig med rammer i forskjellige størrelser. Har planer om å ha det over dvd-hylla vår i stua. :) Tror fotoknudsen har tilbud på lerret nå, så du kan jo se om du får det til en grei pris der.

Nina

10.10.2012 kl.16:51

Christine Mysen: Tusen takk for tips, det skal jeg sjekke ut :)

Nina

10.10.2012 kl.16:52

Turid: Tusen takk Turid! Ja, det begynner å bli bra her! Gleder meg til å vise det til dere :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits