Jeg forventer effektivitet!

Endelig er siste barn i seng og mor kan innta horisontalen etter en lang dag. Det er utrolig hvor effektiv man blir når man får barn. Vi jenter er vel kanskje født effektive og med mulighet for å mutitaske, men etter jeg ble mamma, og spesielt nå med to små må hvert ledige minutt utnyttes. På den måten blir det mer fritid når alle pliktene er gjennomført. Så nå har jeg smurt matpakker mens jeg laget middag. Badet begge barna, lagt minste mens største badet litt til.. Deretter vasket jeg badet (vask og do) mens eldste badet seg ferdig. Til slutt la jeg inn bilder til bloggen, mens elstemann spiste kveldsmat, så nå føler jeg at jeg har vært riktig så effektiv. Ikke minst er det deilig å slippe å måtte gjøre masse husarbeid og diverse når barna til slutt har fått lagt seg.

Legger med et lite matpakketips for å slippe brødskiver hver dag. Jeg sender med Jonathan fiskekaker, kjøttkaker eller pasta når vi har hatt dette til middag. Det synes han er veldig stas pluss at han ofte blir lei av å bare spise brød. Her har jeg lagt med litt av dagens middag til han:

 

 

Så over til noe annet:

Jeg er så utrolig glad i de nydelige fargene nå på høsten. Det er så fint å se hvordan løvet skifter farge og går fra grønt, til gult og rødt. Så i går måtte jeg ut og ta noen bilder av den fine utsikten vår. Se hvor vakkert Oslo er i høstprakten sin :)

Nydelig, ikke sant?

Jeg går aldri lei av dette :) Og på kvelden er det nesten enda vakrere, med alle lysene fra byen. Føles nesten som vi svever over byen.

Så lenge det ikke bare regner, er høsten en veldig fin tid. Deilig med den skarpe, friske luften. I dag måtte jeg skrape is på bilen, så det tyder vel på at vinteren nærmer seg.

 

Er det noe dere vil vite om oppussingen vår? Noe dere har lyst til at jeg skal vise? Så er det bare å fyre løs :)

Ønsker dere en nydelig kveld!

2 kommentarer

Anna

11.10.2012 kl.20:57

Det är precis som du beskrivit min kväll :) visst är vi hypereffektiva! Och jag är så enig om alla fina färger, har lust att stanna flera gånger när jag kör till jobb för att ta bilder. Fin blogg du har, följer med. Kram Anna

Nina

11.10.2012 kl.21:22

Anna: Hi, hi morsomt å høre at det er flere! Det er jommen godt vi kan være effektive :) Kjempe koselig at du følger med, Anna! Håper det går fint med deg i ny jobb? Klem, klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits