Dette er meg :)

Dere vet jo kanskje ikke så mye om meg enda. Bortsett fra at vi liker å pusse opp og har et gammelt hus i Oslo. Så derfor tenkte jeg å presentere den lille familien vår. Jeg og Nikolai møttes for 10 år siden gjennom en god venninne av meg. De to første årene vi var sammen, bodde Nikolai i Grimstad og gikk på skole så vi fikk ha avstandsforhold den første tiden. Når han endelig kom tilbake begynte vi etter en liten stund å pusse opp leiligheten hans på Lambertseter. I utgangspunktet skulle vi ikke gjøre det så omfattende. Badet måtte tas og vi fjernet en vegg og fikk bygd det litt ut for å få det størst mulig. Dermed ballet det på seg, og endte til slutt med at vi nesten hadde pusset opp hele leiligheten. Det tok 8 måneder å bli ferdig og vi holdt på så ofte vi kunne.

I 2008 ble vi foreldre for første gang. Jonathan kom til verden 4 uker før tiden under litt dramatiske forhold som endte i hastekeisersnitt. Han var en bitteliten bylt på bare 1900 gram, men verdens vakreste selvfølgelig :) Han vokste seg raskt stor og han er vår hjerteknuser. Han er en liten klok og absolutt aktiv kar, som elsker å klatre og hoppe og bruke kroppen sin.

 

 

Her er han 1 1/2 år :)

Når Jonathan var 6 måneder var vi lei av 5 etasjer uten heis og vi kjøpte oss rekkehus. Det var forholdsvis lite å pusse opp her, men vi fikk da gjort litt allikevel :) Blant annet gjorde vi om et kott til et ekstra soverom i andre etasje. Jeg skal prøve å grave fram noen bilder til dere seinere. Vi gikk ofte turer i området og fikk fort øye på et gammelt hus som så veldig forlatt og dårlig vedlikeholdt ut. Vi drømte oss bort og pratet om hvor gøy det hadde vært å fått et sånt prosjekt. Plutselig en dag lå huset ute på finn.no og jeg holdt på å falle av stolen. Nikolai ringte banken og ordnet lånebevis. Dette huset måtte vi virkelig prøve å få. Vi hadde vel ikke helt trua på at det kom til å gå vår vei. Et hus i Oslo med stor tomt og knallfin utsikt, måtte jo bli revet vekk til en vanvittig høy pris og helt sikkert til noen utbyggere? Timene mens budrunden pågikk var nervepirrende og langsomme. Vi gikk rundt og ryddet og styrte og turte ikke en gang å se på hverandre... Grensen for hva vi hadde råd til begynte etterhvert å bli nådd og håpet sank for hver telefon fra megleren. Mot slutten var det kun tusenlapper det ble høynet med hver gang. Vi la inn et siste bud og bestemte oss for at nå kan vi ikke gå lenger. Minuttene sneglet seg av gårde... Megleren ringte og hjertet banket rimelig fort. Huset var blitt vårt!!! Jubelen sto i taket og for å toppe lykken ekstra, fridde Nikolai til meg :) Vi skulle gifte oss og hadde fått nytt hus!

Dette var perlen (her har vi faktisk fått satt inn ett nytt vindu)

 

Så det ble mye  av dette

Og dette, i tiden som kom
19. juni 2010 sto bryllupet. Det var en fantastisk dag som vi feiret med gode venner og familie

Lykke

Kjærlighet

 

Mens vi pusset opp bodde vi i kjelleren hos svigerfar. Det ble nesten 2 1/2 år på en hybel på 35 kvm. Det var trangt, men også veldig koselig og det fungerte greit inntil denne karen meldte sin ankomst i september i fjor. Niklas ble født 4 dager over termin og var 3548gram. Noget større enn sin bror.

Baby Niklas

En stolt storebror beundrer sin nyfødte lillebror :)

Det gikk fint å bo 4 stykker så trangt, men det ble såklart mer slitsomt med kun ett soverom... Jeg og Nikolai sov i stua på sovesofa, Jonathan hadde eget rom og Niklas sov litt her og der. Han var veldig var for lyder, så det var ikke alltid så enkelt. I tillegg var han helt skjev på venster side stakkar, så han hadde mye vondt og skrek stort sett de første 3 månedene. Vi prøvde alt fra manuell terapeut, osteopat, kiropraktor osv osv, men det var vel igrunn ikke så mye som hjalp.. Men ved 3 måneders alder begynte det å hjelpe.

Så i februar 2012 kom endelig dagen hvor huset var såpass ferdig at vi kunne flytte inn! Det var fantastisk.

Her flyttes alt som flyttes kan :)

Endelig stor plass å boltre seg på

 

Dette er kort fortalt vårt liv :) Håper dere ble litt bedre kjent med oss nå. Fyr løs hvis dere har noen spørsmål.

 

Ha en fin fredagskveld!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits