Oppussing og bygging av bad

Småtrollene er i seng og roen har senket seg i Drømmevillaen vår. Mann er på jobb, så her er det bare meg og stillheten :) Men det er godt å bare slappe av og kose seg alene i blant også.

Tenkte jeg kunne vise dere litt fra prosessen med bygging av badet her i huset. Vi hadde dessverre innbrudd her i fjor høst før vi flyttet inn og en av tingene de tok, var et lite kompakt kamera som vi hadde tatt bilder under prosessen med. Heldigvis hadde vi nesten akkurat tømt kameraet, så det det var ikke så veldig mye bilder som gikk tapt.

Som jeg har nevnt tidligere, var det opprinnelig ikke noe bad i huset. Dermed måtte dette bygges opp fra skratch. Det var dermed viktig at bjelker og underlag var dimensjonert for å tåle vekten av et bad. Bjelkene måtte forsterkes og det var mye grunnarbeid som måtte gjøres.

 

Her er gulvet åpent ned til første etasje. Og her er det bjelkene som blir forsterket. Her måtte vi virkelig passe på hvor vi tråkket :) Ikke akkurat noe å anbefale.

 

Her er reisverket til veggene oppe. Stendere mellom bjelkelag er på plass og isolasjon har begynt å legges på.

 Bildet er tatt fra toppen av trappen i andre etasje.

 

Det er slitsomt å pusse opp :)

 
Har ikke så mange bilder imellom her.. Men her begynner det å bli ganske ferdig

Bare småting som gjenstår

 

I DAGSånn ser badet vårt ut i dag

Deilig med badekar! (selvom jeg faktisk ikke har prøvd det selv enda... det er på tide!) Men barna elsker det ihvertfall :)

 

Detaljer fra dusjen

Dusjen vår, med svingbare dører

Praktisk og plassbesparende å kunne svinge dørene inn til veggen.

 

Sånn har badet vårt blitt :) Vi er veldig fornøyde. Det mangler noen småting her og der. For eksempel skal vi ha flere skap der hvor vaskemaskinen står, men det kommer etterhvert. Badet tok lang tid, men vi satte selvfølgelig bort alt rørleggerarbeid, varmekabler, Litexplater. Vi satte også bort flisarbeidet. Fiiiint har det ihvertfall blitt og jeg synes det er et veldig praktisk bad med god størrelse.

Dersom dere har spørsmål er det bare å sette i gang :)

 

Ønsker alle en fin kveld :)

 

2 kommentarer

Silje Margrethe

17.10.2012 kl.13:33

Praktisk bad :)

Jannaa

09.09.2013 kl.15:56

Et VELDIG praktisk bad! Veldig inspirerende, og takk for bloggen din! Veldig smart løsning du gjorde med karet ditt - vi gorde noe lignende med vårt kar også: http://handlebad.no/original-badekar

Det ble kjempe fint

Klem

Nina

18.12.2013 kl.17:38

Tusen takk Jannaa:

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

34, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits