Sykdom i hus...

God kveld!

 

Blir en kjapp liten oppdatering i kveld. Her er begge småguttene syke og vi er slitne... Jonathan måtte også hentes i barnehagen i går han også. Jeg laget middag og fikk plassert ungen ved bordet og i det jeg satte han ned, så kastet han opp utover hele bordet, middagen, duker og ja.. everything. Stakkar lille gutten. Så da ble det hektisk for ho mor. Alene med to små syke barn, som begge skulle bæres og begge gråt og sutret. Men begge var i seng før klokka slo halv sju, så det ble en tidlig kveld på de :) Formen til begge er heldigvis bedre i dag, så forhåpentligvis er de friske og raske i morgen. Håper bare vi holder oss friske vi to voksne nå da.. Kommer forhåpentligvis sterkere tilbake i morgen!

 

Håper alle har en fin kveld :)

 

Klem fra Nina

2 kommentarer

Silje Margrethe

19.10.2012 kl.09:59

Huff ikke noe godt. Her har lille gutt 41 i feber og streptokokker i halsen. Men begynner bli bedre vært syk siden tirsdag :) God bedring

Nina

19.10.2012 kl.17:42

Silje Margrethe: Uff... stakkars liten.. ikke noe godt når de små er syke.. Her begynner de å bli ganske friske, så har vært i barnehagen i dag. God bedring til din lille gutt :)

God helg!

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits