Girls night out!!

Endelig ble det fredag! Nå skal det virkelig bli godt med helg etter en lang og hektisk jobbeuke og to syke små. Guttene er nesten friske nå, så det er deilig. Merker at de ikke er helt 100% enda, for de er ganske slitne stakkars, men over helga er forhåpentligvis alt tilbake til normalen.Men de er feber og oppkastfrie og har vært det siden onsdag, så i dag har de vært i barnehagen og det har gått fint. Så da satser vi på en fin og sykdomsfri helg.

Av alle ting skal jeg faktisk på byen i kveld da!! Og det er ikke akkurat hver helg for å si det sånn, så det kan bli interessant :) Gleder meg veldig til en koselig kveld sammen med gode venninner og så klart noen glass vin :) Hvor vi ender opp etterpå, vet jeg ikke. Hvis vi ikke bestemmer oss for det på forhånd, har det lett for å bli til at vi bare vandrer rundt til vi til slutt endre på et kjipt sted. Så dersom noen har noen tips til hvor vi burde gå ut (i Oslo) i kveld, så kom gjerne med forslag :)

Så var det dette med hva man skal ha på seg da.. Det er alltid det store spørsmålet. Jeg synes jo aldri at jeg har noe klær og ihvertfall ikke noe jeg vil ha på meg på byen! Sommertopper har jeg nok av, men fine topper til bybruk er det heller dårlig med. Noen som kjenner seg igjen? Hadde egentlig tenkt å få kjøpt meg noe nytt, så var en tur på et senter etter at jeg hentet Jonathan i barnehagen. Men jeg ga fort opp det prosjektet.. Jonathan var ikke enig i at shopping var en god idé, så det ble en svært kort affære. Så da tar man det man har og så blir det vel bra til slutt :) Tross alt er jeg jo gift, så da er det jo ikke så farlig ;)

 

De høye hælene er hentet framOg jeg er klar for å rocke byen :)

 

Ha en fin kveld alle :)

 

4 kommentarer

Så fin du var :) Kos deg! :)

Nina

20.10.2012 kl.11:18

Therese: Tusen takk :)

lilletrille13

20.10.2012 kl.18:20

Kos deg masse :)

Nina

20.10.2012 kl.19:37

lilletrille13: Tusen takk! Hadde en kjempe fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits