Middagsplan for kommende uke

Feberen til minstegutten har igjen blusset opp, så jeg sitter her med en glovarm liten tass som er i dårlig form stakkar... Regnet bøtter ned her, så dagen har i grunn vært riktig så effektiv til tross for at jeg var ute i går og veldig sent i seng.. Men formen min er upåklagelig så jeg har fått gjort masse husarbeid, ryddet i papirer og lagt bort for små klær etter guttene. Så kanskje jeg rett og slett må gå ut oftere :)

Vi er utrolig dårlige når det kommer til å planlegge hva vi skal ha til middag og handlingen blir gjerne gjort så godt som hver dag. Lenge har vi snakket om at vi er nødt til å bli flinkere til å planlegge og helst komme unna med én handletur per uke. Det krever litt planlegging, men det er viktig både for å spare tid og penger. Så denne uken, nærmere bestemt mandag, begynner en ny handletilværelse for oss. Forhåpentligvis ihvertfall! Det er flere nettsider man kan få tips til middagsplan, blant annet har www.tine.no en fin side. Jeg har brukt inspirasjon herfra til å sette opp denne ukemenyen for oss. Dersom du har gode middagstips å komme med, så legg gjerne igjen en kommentar!

 

Mandag

Kyllingfilet med Jarlsbergost og soltørkede tomater

Ostekonkurranse FOTO: Alf Børjesson

 

Tirsdag

Fiskefilet med urtesaus

2005 nr 18

 

Onsdag

Ovnsbakt laks

CD 2010 nr 8

 

Torsdag

Kremet rotgrønnsaksuppe

Fra byrået.
CF-annonse 2010

 

Fredag

Spagetti Carbonara med brokkoli

CD 2007 nr 5
Middag under 20
minutter

 

Lørdag

Fullkornslasagne med Cottage Cheese

Oppskrift på lasagne med cottage Cheese

 

Søndag

Lammegryte

CD 2011 nr 6

 

Mmmmmm mye godt :) Så da er det bare å få handlet inn alt på mandag, sånn at vi har alt vi trenger. Det som er genialt med Tine sin side er at man kan skrive ut handleliste. Da sparer man en del tid. Håper noen blir inspirert til å begynne med å handle inn kun èn gang per uke :)

 

Ønsker dere en strålende lørdagskveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits