Lampe og stol gis bort!

God søndag :)

Vet ikke hvordan det er med dere, men vi er ihvertfall ufattelig flinke til å spare på alt mellom himmel og jord. Det smerter meg å måtte kaste ting og jeg lider ofte av "jeg kan jo få bruk for det en gang" - syndromet! På den måten har det lett for å hope seg opp. Huset vårt er ikke det største, og vi har prioritert å få utnyttet kvadratmeterne til det fulle, istedenfor å prioritere oppbevaringsplass og boder. Derfor har vi blitt nødt til å kaste eller gi bort overflødige ting. Vi har arvet en stol etter Nikolai sin farmor, men vi har rett og slett ikke plass til den noe sted. I tillegg har vi en lampe som er kjøpt på Ikea, som vi heller ikke har noe sted å henge. Stolen må nok trekkes om og kanskje males, men den er god å sitte i og kan sikkert bli veldig fin :) Tenkte derfor å gi bort disse tingene. Er det noen som er interessert, så rop ut!

 

Her er stolen. Interessert? Legg igjen en kommentar, så er det bare å komme og hente

 

Lampe fra Ikea. Du finner den her.

Jeg legger det også ut på finn.no, så gi beskjed dersom noen er interessert. Som sagt gir jeg dette bort gratis, må bare hentes her da :)

 

Klem Nina

2 kommentarer

Turid

21.10.2012 kl.19:51

Ville bare si takk for i dag jeg. :D Brage gleder seg til neste gang for da skal han ha med seg Rorri-bilen sin han også. Hehe!

Dere har fått det så fint i huset! Gleder oss til å se fortsettelsen! (jeg kommer garantert til å følge med her på bloggen din også!)

Nina

21.10.2012 kl.20:45

Turid: Takk i like måte vennen!! Kjempe koselig med besøk av dere!! Hi, hi så søt han er. Vi må ses snart igjen altså. Koselig at dere synes det har blitt bra, vi er veldig fornøyde og kjempe gøy at du følger bloggen min!

Stor klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits