En smak av jul

Tenk at det straks bare er 2 måneder igjen til jul! Synes denne høsten har gått utrolig fort. Men det har vel noe med at mammapermisjonen min er over og jeg har begynt i ny jobb. Dagene bare flyr. Men julen er en koselig tid, selvom det også er hektisk med alt som hører til.

Butikkene har allerede begynt å fylles opp med julepynt, julemarsipan og annet julestæsj. Klementiner er for meg selve smaken av jul. Det lukter så utrolig godt og "julete", så når disse små fristelsene allerede har inntatt butikkene, har jeg vært nødt til å tyvstarte på julen. Nå er det ikke fritt for at jeg har begynt å glede meg litt allerede. Gleder meg til å kjøpe julepynt og pynte husets kriker og kroker. Gleder meg til å feire første julen i Drømmevillaen (noe vi har ventet på i flere år). Og så gleder jeg meg til julemat, julegodteri og snø på julaften. Sist men ikke minst, gleder jeg meg til en rolig og koselig romjul sammen med de som betyr aller mest!

Herlig farge

Mmmmm... herlige klementiner

 

Jeg var innom Kremmerhuset i dag og de har så mye fint. Jeg vurderte å kjøpe litt julepynt, men synes det er litt i tidligste laget. Kan jo tross alt ikke sette det frem enda :) Så da får man heller bruke det man har enn så lenge og skape litt god stemning. Jeg og mannen har barnefri i dag, så nå skal jeg ut og jobbe.

 

Hva er jul for deg? Har du noen juletradisjoner?

 

Ønsker alle en fin mandag!!

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

5 kommentarer

Musikk Nyheter

22.10.2012 kl.18:15

Hei, du hadde kjempe kul blogg! Hadde vært kult om du stakk innom vår nye blogg! :)

Silje Margrethe

22.10.2012 kl.20:19

Høst farge som smaker best til Jul :) Hehe..

Her i huset er vi vokstopp med tradisjonen at barna pynter jule treet lille juleaften, og en bedre frokost hver søndag i advent. Og Julefrokost meg hele familien ca 20 stk 25 Desember :) Vi pleier og være mange på juleaften, men nå som jeg og min kommende mann har kjøpt hus, skal vi feire jul hjemme med svigerfar og min lillebror så blir bare 5 til Jul i år ;)

Nina

22.10.2012 kl.20:39

Silje Margrethe: Ja, ikke sant :) Så utrolig koselig at dere har ekstra fin frokost hver søndag i advent! Det er en fin tradisjon. Det er hyggelig å være mange til jul, men kan være veldig koselig med bare noen få også :) Vi blir heller ikke så mange i år. Men gleder meg veldig til å feire i nytt hus :)

Ha en fin kveld!

Camilla

22.10.2012 kl.21:12

Her i Österrike er det julepynt i vinduene og det er snart klart for julemarkeder... Og vi har fortsatt 20 grader enkelte dager... Litt i tidligste laget selv for meg som pynter juletreet tidligere og tidligere hvert år og sikkert kommer til å begynne i november i löpet av få år.

Nina

22.10.2012 kl.22:46

Camilla: Det må være spesielt med 20 grader og julepynt ja :) Det er i tidligste laget og det virker som det blir bare tidligere og tidligere de begynner synes jeg. He, he, da må du investere i et plastikk juletre, så kan du ha det fremme helt fra november uten at det drysser :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits