En sniktitt på barnerommene

Rommene til Jonathan og Niklas er ikke så store, så vi har prøvd å gjøre det beste ut av kvadratmeterne. Vi har lite lagringsplass i huset, så Niklas sitt rom har desverre måttet være litt lagringsrom også. Vi har begynt å bygge bod ute, men ettersom vi har så mange prosjekter på gang, så ble det viktigere å gjøre ferdig kledning enn å bygge ferdig boden. Så inntil videre får det være litt esker og så videre her og der. Men jeg synes rommene har blitt funksjonelle og fine nå som de er såpass små.

 

Mellom Niklas og Jonathan sitt rom før veggene har kommet opp

 

 

 Her er Niklas sitt rom før tapetsering og maling

 Niklas sitt rom nesten ferdig :)
 

Her er Jonathan sitt rom før tapetsering og maling

 

Ferdig resultat:

 

Jonathan sitt rom. Det mangler fortsatt litt lys i taket, ellers er det ferdig :) Det var i utgangspunktet et loft der dere ser bjelkene, men vi valgte å la det være åpnet helt opp. Både fordi det er fint med åpne bjelker, men også for å få den ekstra takhøyden. På den måten virker rommet større.

 

Niklas sitt rom:

Her er det en del skråtak som stjeler mye plass av rommet. Oppbevarings benken er den gamle TV-benken vår som jeg har malt.

 

Sånn bor våre to små gutter :)

Det mangler fortsatt litt småting som sagt. På rommet til Jonathan har jeg kjøpt en liftgardin, har bare ikke fått hengt den opp enda. På rommet til Niklas har jeg unngått å ta bilde av "rotehjørnet", men ellers har rommet blitt koselig. På rommet til Niklas har jeg tenkt å henge opp en bildelist over sengen hans for å kunne pynte opp med litt bilder og andre ting. Men ting blir tatt etter prioritet, så da må noe vente :)

 

Legg gjerne igjen en kommentar!

 

Klem fra Nina

 

 

 

4 kommentarer

Så fine rom :) Flotte farger :)

fargeglad

24.10.2012 kl.20:15

To kjempefine gutterom :) Liker stilen :)

Nina

24.10.2012 kl.20:23

Therese: Å så koselig! Tusen takk :)

Nina

24.10.2012 kl.20:23

fargeglad: Så koselig at du synes det :) Vi er veldig fornøyde!

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits