Vennekaken Herman!

Vi var i gang med legging her i kveld, når det plutselig banket på døren. Det var "kjæresten" til Jonathan som banket på :) Hun er så søt! Hun kom med en kake til Jonathan. Altså det er ikke en kake enda, men en deig som hun kom med i en kopp. Deigen heter Herman og er en vennekake :) Det er en surdeigskake som skal stå på kjøkkenbenken i 10 dager og i løpet av disse 10 dagene skal den røres i flere ganger om dagen og den skal "mates" med mel og diverse andre ingredienser. Den skal også deles i 5 deler og gis bort til andre venner. Og på den tiende dagen skal den stekes. Det var så utrolig fint synes jeg, så jeg tenkte jeg måtte dele det med dere. Jonathan synes dette var kjempe stas og han gleder seg veldig til å røre i deigen i morgen tidlig! En morsom og fin ting å gjøre for de små :)

 

På dag 1 skal deigen tas over i en bolle, så dette er nå gjort :) I morgen skal den røres i 2-3 ganger

Her er oppskriften, utrolig søt :) Jonathan lo godt når jeg leste den for han :)

 

For et blåsevær det er ute! Kjære tid, her har postkasser falt ned og stiger blitt slengt veggimellom (vi har stiger stående utenfor veggen ettersom vi holder på med kledningen), var redd huset skulle fly avgårde her en liten stund. Heldigvis står det stødig på fjell, så det blir vel forhåpentligvis stående :)

Apropos kledning, så har endelig riktig kledning kommet. Vi ventet nemlig i fire uker på kledningen vår fordi vi har spesialbestilt en kledning med litt profil på. Når den til slutt kom, så hadde vi selvfølgelig fått feil kledning.... Så da tok det enda halvannen uke før den riktige kom. Men nå er den på plass, så snekkerne kommer tilbake i morgen og fortsetter. Så da skal jeg holde dere oppdatert på hvordan det blir!

 

Klem Nina :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter.

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits