Deilig å være norsk i Danmark!

Godt å være hjemme igjen etter noen dager i Danmark. Avreisedagen var særdeles interessant og den startet med at jeg våknet opp til regn.... trodde jeg.. Da jeg åpnet gardinen og kikket ut, så jeg SNØ!! Ånei!! Snø og flytrafikk betyr som regel kaos, og kaos var det! Jeg var ute i god tid og fikk stotret meg på høye hæler med kofferten i den ene hånden og paraplyen i den andre ned til T-banen. Trillekofferten måtte såklart bæres hele veien, da det var 20 cm med snø/ slaps i veien. Heldigvis var T-bane og flytog i rute. Kom meg helskinnet gjennom sikkerhetskontrollen også, dog noget strippet (av med jakke, skjerf, veske og belte). Vel igjennom sikkerhetskontroll fikk jeg kjøpt meg frokost. Gaten ble skiftet hele 3 ganger, så jeg løp sikk sakk mellom gatene til vi endelig fikk komme ombord i flyet. Og der ble vi... Tiden gikk og ingenting skjedde. Etter en stund fikk vi beskjed om at alle fly måtte av-ises og vi var nummer 25 i køen. Ja, ja.. 25 før oss, da kan det vel ikke ta så lang tid? Vel.. 2,5 timer senere var vi i luften. Litt lei av å sitte i et fly og begynte også så smått og bli sulten igjen. Så gledet meg til litt mat. Mat sa du? Det var da såklart tomt for alt som het mat når de kom til vår seterad... bah.. Så da var det bare å ignorere sult og kjedsomhet og en time etter ankom vi Kastrup. Der var det bare å kaste seg i en taxi og komme seg til kontorene våre, hvor alle ventet på meg og vi måtte starte med en gang.

 

Kvelden var koselig og vi var ute og spiste i en liten by som heter Køge, her var det utrolig koselig. Masse små lave murhus med levende lys i vinduene. Så dette har i grove trekk vært mine siste dager. Kom tilbake sent i går kveld.

 

Sånn så det ut på Gardermoen når jeg kom dit

Hotellrommet mitt

Sånne hus var det overalt i Køge. Så koselig :)

 

Godt å være hjemme igjen selvom jeg bare var borte i 2 dager :) Så nå blir det mere blogging fremover. Så følg med!

 

Ønsker dere en fin kveld!

 

Klem Nina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits