Huset tar form!

God kveld!

 

Etter mange ukers stillstand har endelig snekkerne begynt å jobbe på huset igjen. Vi ventet 5 uker på kledningen og når den endelig kom, var det feil kledning.. Så da tok det enda noen uker før vi fikk riktig kledning. Men nå er ihvertfall kledningen her og det begynner å skje ting :) Og det blir kjempe fint! Vi har valgt en kledning som heter Empire. Den har en profil på endene, så det gir et fint uttrykk og er litt mer spennende enn helt vanlig kledning. Ihverfall etter min mening. På den måten beholder vi litt av det gamle preget på huset også. Jeg skulle gjerne hatt lister rundt vinduene, men der ble jeg desverre nedstemt. Men fint blir det uansett :) Jeg har tatt noen bilder nå i kveld, men skal få tatt noen i dagslys i løpet av helgen.

Underliggerne er malt ett strøk, så nå blir det maling av de over neste uke :)

Så, hva synes dere?

 

Er det forresten noen av dere som kjenner til noen flinke bloggdesign fiksere? Jeg skulle gjerne ha kommet i kontakt med noen som kan hjelpe meg litt. Har prøvd å få tak i noen uten hell. Så om du kjenner noen, så rop ut!

 

Ha en fin kveld!

 

Hilsen Nina

2 kommentarer

Tonje Hansen

01.11.2012 kl.21:20

Det ser jo ut til å bli bra; gleder meg til å se hvilken farge dere skal ha på huset:) Og bloggen din er fin den da, lett å lese og lett å finne fram i:)

Nina

01.11.2012 kl.21:46

Tonje Hansen: Tusen takk :) Ja, det blir den fargen som er på de underste bordene. Det er en ganske lys farge, men ikke helt hvit. Koselig at du synes det! Ønsker bare å endre på heading og litt småtteri.

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits