En søndag i svart/ hvitt!

Håper alle har en fin søndag :)

Vi har hatt nok en dag uten planer. Det er så utrolig godt å ha noen sånne helger, hvor man bare tar ting på sparket og bare nyter familien. Men det nytter ikke å bare sitte inne, så vi har gått en lang tur langs Alna eleven og var ute i 2,5 timer. Niklas koste seg i vogna og Jonathan løp rundt og plukket steiner og klatret høyt og lavt. Kameraet var såklart med, så jeg har knipset i vei. Jeg er veldig glad i svart/ hvitt bilder og spesielt på høsten er det så fint, så her kommer dagen vår i bilder, i svart/ hvitt:

 

Liten og stor..

Liten i farta...

Bitteliten hviler seg

 

Helgen går mot slutten, altfor fort som vanlig, men uken går også fort og før man vet ordet av det så er det helg igjen :) Hva har dere gjort i helgen?

 

Hilsen Nina :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits