Retro lampe - gult er kult!

God kveld!

Vi har arvet en kul gammel lampe fra farmoren til Nikolai. Skikkelig 70-talls retro lampe i gult! Ledningene er gamle og sokkelen passer ikke i dagens stikkontakter, så den har blitt stående en god stund uten å kunne brukes. I dag har vi endelig fått skiftet ledninger, så nå virker den! Og den er stå stilig! Foreløpig har vi en liten ødelegger i hus, så den må stå på et sted hvor den er trygg for små barnehender, men den skal ha hedersplass i stua etterhvert. Hva synes dere? Kult eller grelt?Dette var før det ble lys :)

 

Her er med lys

Gøy å kunne gjenbruke gamle ting!

 

Jeg har fått meg ny header som dere sikkert ser og jeg er så fornøyd! Hva synes dere? Jeg sender en stor takk til Anna Husrem som har hjulpet meg :) Mannen hennes blogger også, så sjekk ut

Husrems kjøkken hvis du ønsker! Han lager fantastisk mye god mat :)

 

Nå skal jeg slenge beina opp i sofaen og slappe av resten av kvelden.

 

Ha en strålende tirsdagskveld!

 

Hilsen Nina

2 kommentarer

frøkenRyman

07.11.2012 kl.08:57

så cool!

Nina

07.11.2012 kl.17:58

frøkenRyman: Ja, ikke sant :) Gammel og god, men utrolig kul!

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits