Julegaveønsker

God kveld alle!

Jeg gleder meg til jul!! Gjør dere? Det har blitt et dryss av julestemning her rundt Drømmevillaen fordi et tynt lag med snø har lagt seg. Snøen fører med seg noen ting jeg ikke liker: glatte bakker, slaps og kulde, men det blir også lyst og fint og det gir meg julestemning :) I år har jeg faktisk en del ting jeg ønsker meg og det er litt gøy. De siste årene har jeg liksom ikke klart å ønske meg noe særlig og grunnen er nok så enkel som at vi har bodd på en bitteliten hybel som ikke var vår, i påvente av å flytte inn i Drømmevillaen. Nå som vi bor her har jaggu det ene julegaveønsket etter det andre meldt seg. Så her er listen min :) Så gjenstår det bare å være snill frem til desember og håpe at julenissen innfrir noen av ønskene mine!

 

Sevilla bordlampe i krom E27 60W H67cmLampe fra Living

 

Jieledè bordlampe i stål.

Lampe fra Zanz

 

Fotoprint-pute, sauerFotoprint-pute, Reinsdyr.Face cushion Sequins Cushion Pute Brainded Knit, fra By Nord Supertøff skinnpute

Lekre puter fra Zanz

 

Pledd Flettet Lammeull Lys MelertPledd flettet FIKEN

Pledd fra Villa Paprika

Hals grå med Peacemerke

Skjerf fra Villa Paprika

Lykter fra Kremmerhuset

 

Symaskin :)

 

Dette er noe av det jeg ønsker meg til jul!

 

Ha en fin kveld alle :)

 

Klem fra Nina

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits