En helt vanlig torsdag - og oppdatering Bergene Holm!

Hei alle!

Løper en kjapp tur innom for å si hei og oppdatere dere på siste news fra denne kanten. Nå er det ikke lenge til det kommer innlegg om oss på bloggen til Bergene Holm, så følg med! Antakeligvis denne uken, så det blir spennende!!

Ellers skjer det ikke så mye spennende. Mannen har vært på foreldremøte i barnehagen til Niklas og jeg har vært hjemme med sistnevnte. Jonathan var med en kamerat hjem fra barnehagen.Niklasgutten er svært så aktiv om dagen og holder sin mor i trim :) Han er en liten tass, men han er ikke snau med å være høyt å lavt, trykke på alle knapper han kommer over, henge i gardinene og dra i ledninger. Rive ned duker og mammas pynteting er blant favorittsysselen om dagen og får han tak i noe så går det rett i munnen. Men jommen er han søt også da, han har verdens søteste latter og han koser og er veldig god. Flere og flere ord kommer han med til stadighet og vi klapper og er så stolte :)

Her er lille ramp i aksjon :)

 

Jeg elsker å rive ned det som ligger på bordet!

Trykke på knapper, jeg har såå lyst..

Henge i mammas gardiner, er gøy!

Gøy å gjemme seg!

Tittei!

Gjøkke noe galt jeg :)

 

Nå har endelig bildene jeg bestilte fra Japan Photo kommet! Skal henge de opp i morgen, så jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Jeg er strålende fornøyd, de er såååå fine!!

 

Ønsker dere en fin kveld!

 

Hilsen Nina

5 kommentarer

Merethe

08.11.2012 kl.20:44

Så skjønn :-)

Nina

08.11.2012 kl.20:51

Merethe: Tusen takk! Ja han er veldig søt :)

Kristine

08.11.2012 kl.21:05

så søt :) masse artige bilder :)

Nina

08.11.2012 kl.22:01

Kristine: Tusen takk for koselig kommentar :)

Christine Mysen

09.11.2012 kl.12:54

For en søt og herlig gutt dere har. :)

Sv; Tusen takk! :) Ønsker deg en fin helg!

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits