God kveld!

God kveld og snart god natt på denne frua her :)

Har bare litt problemer med å legge meg for tiden, det er liksom altfor mye jeg heller kan gjøre. Men, men sove får man gjøre når man blir gammel :) Jeg har hatt koselig venninnebesøk og vi har spist, ost og kjeks, skravlet og ledd. Elsker sånne kvelder :) Nå er det straks helg igjen også. Denne uken har virkelig gått fort! Vi skal passe våre to søte nieser fra lørdag til søndag, så det gleder vi oss til! 

Vi har kommet godt i gang med isolering av den nye gangen også! Eller... jeg skryter på meg litt nå.... Jeg har nemlig ikke gjort noe, men Nikolai har kommet godt i gang med isoleringen :) Får vel la være å ta æren for noe jeg ikke har hjulpet til med. På fredag flyttes ytterdøra, så da må vi være ferdige med isolering, ellers blir det kaldt her.

 

Her er "vi" i gang :) Sier vi jeg selvom jeg ikke har hjulpet til

Ikke så lett å få tatt bilder, men... Dere får ihvertfall et inntrykk

Legger ikke med så mange bilder, er jo tross alt ikke sååå spennende med isolering :) Men nødvendig er det! (altså å isolere, men det skjønte dere sikkert). Nei, nå begynner humoren å bli dårlig, på tide å krype under dyna :)

 

Ha en riktig god kveld og natt!

Klem fra Nina :)

 

dw12 dt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits