LES OM OPPUSSINGSPROSJEKET VÅRT HOS BERGENE HOLM!!!

Hei og god fredag :)

Innlegg nummer 2 om oppussingprosjektet vårt ligger nå ute på bloggen til Bergene Holm sjekk ut linken: http://blogg.bergeneholm.no/2012/11/villa-furu-noe-a-laere-for-mange/

Denne gangen skriver de om oppussingen vi har gjort inne i huset og viser litt bilder før og etter. Anbefaler dere å lese :) Synes det er stor stas at noen vil skrive om prosjektet vårt og det er ikke minst utrolig morsomt å vise fram alt vi har gjort. For de som ikke har fulgt bloggen min, så har Bergene Holm tidligere skrevet et innlegg om oss på bloggen sin. Der viste de hvordan det så ut før vi gjorde noe som helst og når vi hadde begynt å rive. Forrige innlegg finner du her.
 

Ellers har vi flyttet inngangsdøren ut i det nye tilbygget, der den skal stå. Og det ble kjempe fint!! Bilder kommer så dere får se resultatet :)

 

Hos oss er fredagstacoen akkurat inntatt og hele familien sitter nå og ser på Kung Fu Panda :) Vi koser oss!

 

Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

 

Klem fra Nina

 

2 kommentarer

Anna

16.11.2012 kl.20:27

Så skoj att läsa om er där! Dere är duktiga =) Kram Anna

Nina

16.11.2012 kl.21:04

Anna: Takk, så koselig at du synes det Anna :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits