Prosjekt inngangsparti - flyttet dør!

God lørdag alle :)

Her er dagen godt i gang allerede. Frokost er inntatt og ungen leker og koser seg :) Vi skal passe niesene våre fra i dag til i morgen, så her blir det nok full action tenker jeg :) Typisk at det må regne da... men vi får gjøre det beste ut av det!

Vi har som noen av dere sikkert vet, fått bygget på et nytt inngangsparti på huset. Det som var der i utgangspunktet var råttent (som det meste annet på huset) og måtte dermed skiftes ut. Den eksisterende gangen er ikke så stor og det er lite veggplass pga mange dører, trapp opp til annen etasje og så videre. Dermed fant vi ut at det beste var å bygge et større inngangsparti og i tillegg ha det innebygd. Det opprinnelige var kun et tak.

I går flyttet vi ytterdøren, så nå er det vind og vanntett. Vi er nesten ferdige å isolere innvendig, men det er mye jobb igjen.... Vi skal legge vannbåren varme i gulvet, dampsperre på veggene, gips, tapet, gulv og så videre og så videre. Så det tar nok litt tid før vi er ferige :) Dette er jo også i tillgegg til at vi holder på å skifte kledning på huset og hundrevis av andre prosjekter. Men vi tar tiden til hjelp og er ved godt mot :)

Inngangsparti før

Bildet er tatt i oktober 2009, før vi hadde begynt å gjøre noe :)

 

Nytt inngangsparti før vi flyttet døra

Inngangsparti med ny dør :)

Huset tar form, sakte men sikkert :)

Hva synes dere? Jeg gleder meg til å få større gang! Det skal bli godt å få en skyvedørsgarderobe til å stue bort klær :)

Nå kommer straks niesene våre, så vi blogges seinere.

 

Stor klem Nina

 

9 kommentarer

Bente og Lars O

17.11.2012 kl.11:24

Så herlig med nytt inngangsparti. Har skyvedørsgarderobe i gangen her og det er suuuuuupert!

Silje Marita

17.11.2012 kl.11:49

Herlig :)

NA

17.11.2012 kl.13:50

AWESOME! Handy! :)

-NA, nymfoman sexblogger

HugoOgMonica

17.11.2012 kl.14:18

Og jeg som trodde vi hadde mye å gjøre ;) Lykke til med prosjekt hus :O)

Nina

17.11.2012 kl.19:12

Bente og Lars O: Ja, jeg gleder meg veldig til det blir ferdig! Luksus med skyvedørsgarderobe :)

Nina

17.11.2012 kl.19:13

HugoOgMonica: Tusen takk! Det trenger vi :) Ja, det er ikke et lite prosjekt akkurat, men det viktigste er ferdig og det er innvendig :)

info.blogg.no

18.11.2012 kl.05:23

Gratulerer!

Du er en av (gårs)dagens 5 vinnere i delekampanjen vår, og du har nå fått 10 gratis bloggshouts fra oss. Bloggshoutene gjelder bare for mobilnummeret som er registrert på bloggen akkurat nå, så ikke bytt nummer på bloggen før du har brukt dem opp. :)

For å bruke shoutene "kjøper" du bare shouts helt som vanlig (om du velger vanlig eller gold bestemmer du selv).

Du må selv følge med på hvor mange du har brukt. Det er dessverre ingen teller på det, så du får ikke noe varsel når alle er brukt opp.

hilsen blogg.no

Anna

19.11.2012 kl.11:45

Det blir ju såå bra, och när jag ser bilderna på det huset förstår jag att ni föll pladask för det! Blir spännande att följa med på utvecklingen. Kram Anna

Nina

19.11.2012 kl.18:25

Anna: Ja, det er en liten perle :) Eller på vei til å bli det ihvertfall, og så er det jo en fantastisk utsikt her også. Koselig at du følger med :)

Klem Nina

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits