Sunny Sunday!

God søndag!

 

Helgen vår har vært veldig fin og koselig! Vi har vært så heldige å få passe våre fine nieser og skal si det er mye god hjelp i to store jenter :) Niklas har virkelig blitt behandlet som en prins. Han har blitt underholdt, trillet, båret, matet og kost med. Så den gutten har virkelig hatt det som plommen i egget :) I går trosset vi vær og vind og tok T-banen til Tøyen. Der var vi på Geologisk og Zoologisk museum. Det var kjempe gøy for både liten og stor. Masse fint og se på og oppleve.

 

Skumle dinosaurer

En liten vognsliter :)

Her var det mye fint å henge på veggen ;) Stakkars...

 

I dag har vi vært på julemarked! Det var julemarked på skolen, så da måtte vi ta turen dit :) Det var koselig og litt rart.. Så mildt ute og nydelig vær og julemusikk, det passet ikke helt sammen :) Men vi koste oss alle mann.

Så ble søndagsettermiddagen avsluttet med deilige vafler, kan det bli bedre?

 

Hva har du gjort i helgen?

 

Ha en fin søndag :) Nå venter en ny uke med nye utfordringer!

 

Hilsen Nina

 

6 kommentarer

Andreahau

18.11.2012 kl.19:51

fine bilder :)

koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin kveld videre!♥

Nina

18.11.2012 kl.19:52

Andreahau: Tusen takk og i like måte! :)

Duyen Nguyen

18.11.2012 kl.20:17

Så deilig med vafler:) Ha en fin kveld videre!

Nina

18.11.2012 kl.20:43

Duyen Nguyen: Absolutt! Ha en strålende kveld du også :)

slankerinna

19.11.2012 kl.00:11

Guttungen min på 4 drømmer om å se et slikt dinosaurskjellet,jeg leser faktabøker om dem for ham før han skal legge seg,så den dagen du hadde med niesene dine hadde han vært overlykkelig for.

Selv har jeg ryddet og pusset opp mens mannen og barna var i dyreparken,etterpå tok jeg jenta mi med på løpetur,fin dag:)

Nina

19.11.2012 kl.18:24

slankerinna: Høres akkurat ut som min gutt på 4 :) Kjempe spennende med dinosaurer. Hørtes ut som om du har hatt en riktig så effektiv lørdag :)

Ha en strålende mandag :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits