Wallstickers!

Hei og fin fredag!!

Hvor ble denne uken av egentlig? Tiden flyr virkelig av gårde noen ganger.. Synes nesten ikke uken fikk begynt, før den nesten var over igjen. Men det er jo bra også, i morgen er det bare 1 måned igjen til jul :) Gleder meg!

Noen av dere har sikkert wallstickers på veggen hjemme, hvis ikke har du sikkert hørt om det! Det er både fint og praktisk med wallstickers og de kommer i alle mulig farger, former og fasonger. Praktisk fordi du enkelt kan pynte opp et rom og når du går lei, så er det bare å fjerne de. Du slipper å male om når du ønsker forandring, det er bare å klistre ivei. Vi har brukt wallstickers flere ganger og nå som vi har flyttet i huset skal jeg kjøpe nye :) Jeg har tenkt til å ha det på barnerommene og i stua. Barnerom er jo rom som ofte er i forandring, barna vokser og interessene forandrer seg stadig. Under har jeg satt sammen litt inspirasjon.

 

 

Wallstickers hentet fra Trendystickers.no

 

 

Her ser du litt inspirasjon til wallstickers på barnerom. Under er det mange fine til for eksempel stue :)

 

Wallstickers er hentet fra 1. Trendystickers  2. Happylines  3. Happylines  4. Trendystickers  5. Trendystickers

 

Wallsticker - Wallstickers - Countries

 

Det er også ganske fint med veggord.

 

Det finnes et hav av ulike wallstickers og man kan også lage og designe sine egne eller bruke bilder som man selv har tatt. Det er bare fantasien som begrenser :) Håper dette ga litt inspirasjon. Jeg skal ihvertfall bestille meg noen :)

 

Her er det Norske talenter på TVen og så blir det vel litt snacks etterhvert :) Ønsker dere alle en fiiiiiin fredagskveld!

 

Klem fra Nina

10 kommentarer

Caroline K.W

23.11.2012 kl.20:06

Elsker walstickers!! er utrolig fint :)

Nina

23.11.2012 kl.20:16

Caroline K.W: Ikke sant? Veldig fint og veldig enkelt når du går lei :)

fargeglad

23.11.2012 kl.20:34

Kjempemange fine:) Et tips; penevegger.no kjører Black Friday i dag med 50% på alle wallstickers:) Jeg har laget et innlegg om det. Jeg har bestilt våre to første og gleder meg til å få de:) Ha en fin kveld!

Linda

23.11.2012 kl.21:06

Kult! :)

nattefr0st

23.11.2012 kl.21:13

Mange fine og stilige wallstickers ja, til hver og en. Har noen i leiligheten jeg også, synes det pynter opp så fint. :)

Nina

23.11.2012 kl.21:55

fargeglad: Jeg har lagt igjen kommentar hos deg :) Hi hi så du hadde laget et innlegg om wallstickers i dag du også :)

Takk for tipset forresten! Skal sjekke ut :)

Nina

23.11.2012 kl.21:55

Linda: Ja, ikke sant?

Nina

23.11.2012 kl.21:56

nattefr0st: Enig! Det er veldig fint og dekorativt :)

Ha en fin kveld :)

Kaspara

23.11.2012 kl.22:53

Hei Nina

Tusen takk for koselig hilsen som førte meg hit til din blogg!

Hadde gutta mine vært mindre hadde jeg definitivt handlet wallstickers til veggene deres, nå er det imidlertid fotballstjerner som få veggplassen.

Håoer du får symaskin til jul, det er såååå mye glede ved å sy og kreere!

Fin helg til deg!

Klem fra Kaspara

Nina

24.11.2012 kl.11:21

Kaspara: Sååå koselig at du besøker bloggen min Kaspara :) Og tusen takk for koselig hilsen fra deg også! Ja, behovene forandrer seg når de blir litt eldre ja :) Da er vel ikke wallstickers tingen.

Klem fra Nina

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits