Kvinne mot natur!

Hei og beklager sen oppdatering!

 

Dagen i dag har flydd av gårde og jeg har et svare strev med  å holde følge med minstemann som til stadighet er høyt og lavt, over og under alt som går an å være over og under. Mannen har hatt "jobbehelg" her i huset for å bli ferdig med det nye inngangspartiet, så Niklas har vært mitt "ansvarsområde", hi hi. Han er søt som dagen er lang, men jeg skulle gjerne ha hatt bare bittelitt av den energien som han har... Puh, jeg får ihvertfall trim!

Jeg har fått rydde-i-hagen-ånden over meg, så når han sov formiddagsduppen sin, tok jeg på meg arbeidstøy, hansker og bevæpnet meg meg rake, klar til å innta hagen. Jeg vet at det høres usannsynlig ut, men jeg tror faktisk hagen jobber imot meg! Akkurat som den niholder på det som er "sitt". Ihvertfall har jeg fått et utall greiner klasket i ansiktet, løv som synes å dukke opp overalt og som om ikke det er nok, så skulle også raken jobbe mot meg! Etter kun en liten omgang med raking, ga den tapt og den nederste delen falt av... Men jeg ga ikke opp! Jeg fortsatte nemlig etter barna var lagt, så i stummende mørke holdt jeg på og rake og rydde. Aner ikke hvordan det ble, for jeg så jo ingenting... Men satser på at det er bedre enn når jeg begynte :) Ble dermed også dårlig med bilder... Men da vet dere ihvertfall årsaken til bloggfraværet i kveld. Jeg får komme sterkere tilbake i morgen :) Legger ved et bilde fra i sommer.... Jeg lengter til sol og varme....

 

Båtliv, sommer og sol...

 

Nå er det god natt herfra. Ønsker dere en fin kveld :)

 

Klem fra Nina

Én kommentar

fargeglad

26.11.2012 kl.09:44

Hihi.... herlig innlegg:)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits