Fin adventssøndag og gullkorn fra barnemunn :)

Hei og god 1. søndag i advent!

 

Vi trosset litt smådårlig form og reiste til mormor i Halden på lørdag. Det har vært, som alltid, veldig koselig. Vi har blitt skjemt bort med god mat, vært på et lite vennebesøk og fått hjulpet mamma med litt ved. Jeg elsker sånne litt lengre bilturer fordi eldstemann begynner å bli litt større, og når vi sitter sånn i bil skravler han i vei og det kommer gullkorn som perler på en snor... Så jeg må bare dele med dere :) Vi kjørte forbi der Jonathans oldemor bodde (hun døde dessverre i desember i fjor..)

Jonathan roper ut: Der bodde Oldemor!

Jeg: Ja, det er helt riktig Jonathan

Jonathan: Men hun er død.... Jeg savner Oldemor, jeg mamma..

Jeg: Ja, det gjør vi også Jonathan..

Jonathan: Men nå sitter hun oppe i himmelen mamma og ser ned på oss.

Jeg: Ja, det gjør hun Jonathan

Jonathan: Men kanskje vi kunne tatt et tau opp til henne og dratt henne ned til oss igjen, mamma? Sånn at hun kunne vært her sammen med oss...

Jeg: Ja, kanskje vi kan gjøre det Jonathan... Det hadde vært fint... *tåre-i-øyekroken*

 

I dag hadde han også et bra innspill på vei hjem fra Halden. Han satt og pratet om hva man kan bli, altså hva man kan jobbe med og det man kunne bli var: jobbemann, søppelmann, fiksemann og sånn-som-kjører-bil-mann eller fiksedame. Så det var mye man kunne bli :) Og så spør han meg: "Mamma, hva skal du bli når du blir stor?" Hi hi, lille søte gutten min :) Mye artig som kommer ut av munnen på de små.

Her er noen bilder fra helgen vår :)

Niklas koser med nabohunden

Liten luring :)

Jonathan koser seg på lekeplassen :)

Litt kaldt for en liten tass..

Klatre, klatre :)

Kaldt, men utrolig fint ute :)

Rim på bakken

Jonathan hjelper til så mormor får veden inn før vinteren :) Liten ivrig jobbemann :)

Så måtte jo såklart det første adventslyset tennes :) Nå nærmer det seg jul..

Så det var i korte trekk vår helg. Har dere hatt en fin helg? Nå venter en travel uke, med avslutning på turn for eldstemann på tirsdag, jentejulebord hos meg på onsdag, julebord med jobb på torsdag, salgsmøte på fredag og jobbehelg for mannen og egentlig ut med venninner på meg til helgen. Puh.... det blir travelt, men også koselig :) Det er vel sånn det er for de fleste sånn før jul. Men jeg skal prøve å få blogget litt også såklart :)

Ha en fiiiiin søndagskveld!!

 

Klem fra Nina :)

 

8 kommentarer

fargeglad

02.12.2012 kl.20:55

Åååå de herlige barna:) Nydelig å høre på de når prater rett fra hjertet. Jeg har fått høre at jeg er gammel så du kan leve lenge på det spørsmålet du fikk:):) Nydelige bilder og ha en fortsatt fin kveld! Klem:)

Cecilie U Virik

02.12.2012 kl.20:57

Hei! Fin blogg du har.

Har linkrunde på bloggen min, meld deg gjerne på!

Cecilie

02.12.2012 kl.21:03

Kjempe søtt, og bra skrevet! Fikk også hørt noen søte gullkorn, en må jo bare flire. Skulle ofte ønske at når vi som eldre kunne tenkt slike tanker :)

Nina

02.12.2012 kl.21:08

Cecilie: Takk for koselig kommentar :) Ja, de sier utrolig mye artig og fint disse små :)

Ha en strålende søndag!

Nina

02.12.2012 kl.21:09

Cecilie U Virik: Tusen takk :) Ja, kanskje jeg skal gjøre det :)

Nina

02.12.2012 kl.21:11

fargeglad: Ikke sant :) Blir helt rørt noen ganger av det som kommer fra den lille munnen :) Enn så lenge, synes han merkelig nok at jeg ikke er gammel. Morfar, han er gammel, men mamma, hun er jo ikke gammel., Men det varer nok ikke så lenge :) Tusen takk og i like måte!

Klem klem

Therese standal

02.12.2012 kl.21:29

Så fin blogg. Fine gutter ;)

Nina

02.12.2012 kl.21:37

Therese standal: Tusen takk for koselig kommentar :) Er veldig fornøyde med guttene mine :) De er to herlige små skapninger.

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits