Rug it!

Hei alle!

Jeg lever fortsatt etter en slitsom og travel, men også veldig koselig uke.. På onsdag hadde jeg venninnene på julebord og det var kjempe koselig! Vi fråtset i spekemat og hadde en fantastisk kveld! I går hadde vi julebord med jobben. Det var også veldig bra og jeg spiste så mye pinnekjøtt at jeg hadde skikkelig VONDT i magen. Nikolai skulle jobbe nattevakt, så jeg ble ikke så sein da. Men det var i grunn greit for vi har hatt 2 dagers salgsmøte og da var det greit å være opplagt :)

Vi har et ganske nytt flossy gulvteppe under sofaen og sofabordet. Det er såklart grått og jeg synes det er kjempe fint. Gulvtepper gjør at et rom blir litt lunere og det gir også litt ekstra varme på gulvet. Det finnes så utrolig mange lekre tepper og jeg får nesten lyst til å skifte ut vårt når jeg ser hvor mye lekker som finnes. Men det er lov å drømme :) Så jeg har laget en liten inspirasjon til dere under. Først er det tepper fra Bohus.

 

 

De har masse fint hos Skeidar også

 

Tepper fra TeppeaboHar du en favoritt? Det er mye lekkert å velge mellom, i alle prisklasser :) Apropos teppe, nå skal jeg krype under teppet og sette meg godt til rette i sofaen. Her har fredagstacoen blitt fortært og Norske talenter er på skjermen, så da er fredagskvelden komplett :)

Ønsker dere alle en fin fredag!

 

Stor klem fra Nina

7 kommentarer

Maria Gundersen

07.12.2012 kl.20:27

Koselig :)

Nina

07.12.2012 kl.21:00

Maria Gundersen: Ja, koselig med tepper :)

ønsker deg en fin kveld!

Maria Gundersen

07.12.2012 kl.21:01

haha joda.. :)

Ha en fiin kveld du å!

Kamilla

07.12.2012 kl.21:18

åå fine tepper! elsker det:)

ha en fin kveld videre:)

hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake<3

Nina

07.12.2012 kl.21:23

Kamilla: Ja, det er masse fint :) Riktig fin kveld til deg også :)

fargeglad

07.12.2012 kl.22:12

Åååå gleder meg til pinnekjøtt i jula:) Får vann i munnen bare av å tenke på det:) Her skal det også skiftes ut et par tepper snart og fine tepper du har funnet. Blir valgets kval for det er jo så mye fint å finne. Ha en fortsatt fin kveld og gooood helg til deg og dine:) Klem:)

Nina

07.12.2012 kl.22:22

fargeglad: Ja, pinnekjøtt er min favoritt!!! Beste jeg vet :) Det er ikke lett å velge tepper nei.. Det er jo så mye lekkert. Du må vise frem hva du finner da! Fiiiin helg til deg og dine også!!

Klem klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits