Vinn flotte premier hos Ticket.no!

Hei og god kveld!

Håper alle har en fin mandag :) Her i huset har minsten blitt bedre, litt øyekatarr, men det går nok bort med litt medisin :)

Tenkte jeg skulle tipse dere om Ticket.no`s julekalender. Der er det massevis av flotte premier å vinne hver eneste dag frem til jul! Det du må gjøre er å gå inn på denne linken her. Følg instruksjonene på konkurransesiden og send inn ditt bidrag. I tillegg må du legge inn kontaktopplysninger. Det kåres vinnere hver dag. Svar på dagens spørsmål og du er med i trekningen av fine premier. Er du ekstra heldig kan du vinne hovedpremien som er et reisegavekort fra ticket.no på hele 20.000kr. Det hadde vel vært noe :) Jeg har selv meldt meg på og sikter selvfølgelig på hovedpremien! Dagens premie er et gavekort på 5000kr fra Apollo, pluss et årsabonnement på Reiser og Ferie. Så det er heller ingen dårlig premie.

For de som ikke kjenner til Ticket så er de et reiseselskap som selger reiser for charter- og reisearrangører som blant annet Apollo. Gjennom Ticket får du både fly, hotell og andre fasiliteter om man ønsker. Så skal du ut og reise har de masse fine reisemål til varmere strøk :)

Dette var dagens lille tips fra meg! Er jo ikke så dumt å få muligheten til å vinne flotte premier nå før jul :)

 

Baloslagunen

 

Så dette herlig ut eller?? Kjenner at det virkelig skulle vært godt med litt varme nå :) Men vi skal faktisk til Karpathos i juli!! Og det skal bli helt fantastisk :) Det er jo en stund til da, så i mellomtiden får jeg drømme meg bort i herlige bilder.

 

Ønsker dere alle en fiiiiin mandag :)

 

Klem fra Nina

6 kommentarer

Stine L. Blekkan

10.12.2012 kl.19:36

Kjempe fin blogg!koselig med en kommentar tilbake

Nina

10.12.2012 kl.19:42

Stine L. Blekkan: Takk for det :)

fridakj99

10.12.2012 kl.19:44

Så fine bilder! :)

Nina

10.12.2012 kl.19:45

fridakj99: Takk :) Det er ikke jeg som har tatt de da men fine er de :)

fargeglad

10.12.2012 kl.21:18

Dåååån... det hadde vært noe:) Kjenner det kribler etter litt sol og varme:) Takk for tips og en fin kveld til deg også :) Klem:)

Nina

10.12.2012 kl.21:31

fargeglad: Ja, jeg savner virkelig litt sol og varme nå! Men det er jo koselig med litt snø også da nå før jul :)

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits