Hvilken dag er det i dag?

God kveld!

Beklager lite blogging i går :) Dagen gikk litt for fort og plutselig var det kvelden. Det er sikkert ikke bare jeg som føler at tiden går fort? Noen dager må jeg stoppe opp og virkelig tenke etter hvilken dag det er. I går var en sånn dag hvor jeg virkelig måtte tenke meg om. Det er onsdag i dag? Nei, det er torsdag. Nei, det kan det vel ikke være? Ble til slutt enig med meg selv om at det heldigvis bare er onsdag :) I kveld blir det ut på en skikkelig julegaveshoppping runde! Nå er det jo ikke lenge igjen til jul! Iiiiik Jeg gleder meg :) Så i kveld blir handelisten lang og det må handles inn til både mann og barn og besteforeldre og nieser og mødre og fedre. Har dere mange å kjøpe julegaver til? Vi har ikke så kjempe mange, men det blir nok allikevel. Legger ved et lite moodboard av mine julegaveønsker under :)

 

 

Jeg ønsker meg (oss) sengetøy! Det er så utrolig kjekt å få i gave :) Fordi det er så kjedelig å kjøpe det selv. Jeg liker sengetøy i svale, duse blåtoner. Lekkert ikke sant?

 

 

Vaser og pynt fra min favoritt nettbutikk Zanz :) De har utrolig mye fint. Og det jeg liker ekstra godt er alle vintage møblene de har. Anbefaler en tur innom nettbutikken deres om du ikke har kikket der før :)


Vi trenger virkelig en ny gulvlampe etter at minstemann har tatt fullstendig kverken på IKEA lampen vår. Så det står høyt på ønskelisten :)

Hva ønsker du deg til jul?

 

I dag er det lucia! En av de koseligste dagene i desember synes jeg! Selvfølgelig mye på grunn av at jeg har barn og at de skal gå i lucia tog. Så klokken 16 skal vi se på Jonathan gå lucia. Det blir koselig. Jeg er så lettrørt, så jeg kommer sikkert til å bli det når jeg ser den lille gutten i hvit kjortel og med glitter i håret :) Det er stas.

Ha en fin lucia feiring :)

 

Klem fra Nina

2 kommentarer

fargeglad

13.12.2012 kl.14:23

Vi har alt for mange å kjøpe gave til:) Er selvfølgelig hyggelig å gi gaver, men tipper det er ca 40 gaver som skal handles inn. Vet ikke om det er mye eller vanlig, men jeg synes det er mye:) Har vel handlet 2/3 nå tenker jeg så ikke så mye igjen. Fine ønsker du har og nydelige ting:) Her ble det ingen Lucia feiring siden minstemann er hjemme med feber. Han ble så lei seg, men vi skal lage vårt eget lille lucia tog her hjemme i kveld som plaster på såret:) Ha en fin ettermiddag! Klem:)

Nina

13.12.2012 kl.17:31

fargeglad: Ja, det var mange gaver :) Vi har ikke så mange, men mange nok... Uff stakkar minstemann.. God bedring :) Blir jo koselig med en liten lucia feiring hjemme da :)

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits