Snøen daler ned...

God lørdag til alle!!

For en herlig dag! Her har det kommet masse snø og jeg kjenner at julestemningen kommer smygende. Vi har vært ute og kost oss i snøen. Jonathan har stått på ski og akt på akebrett, mens jeg har fått pyntet litt utenfor her. Vi skulle jo egentlig ut i Skui og hugge juletre i dag... Men den planen gikk dessverre i vasken... Det kom mye snø og vi har ikke takgrind på bilen, så det ble litt dumt å måtte kjøre i en time med bagasjerommet åpent :) Men vi har noen furutrær ute i hagen, så i morgen har vi tenkt å kanskje felle et av de og bruke som juletre :) Er jo litt stas med selvhugget juletre fra sin egen hage! Vi får se når vi kommer så langt. Vi har tenkt oss en tur på julemarked på Bygdøy i morgen også. Det har liksom blitt en tradisjon. Det er så utrolig koselig der nå før jul :) Legger ved noen bilder fra vår lørdag.

Ut på tur :)

Fortere Pappa, fortere

Så var det opp i trærne :)

Jeg har fått pyntet opp litt utenfor med kransen jeg laget her og så tok jeg noen furukvister og plasserte i en krukke. Mulig jeg finner noe å pynte kvistene med. Synes det er kjempe fint med litt lys så det må jeg prøve å få tak i :)

Det ble ihvertfall litt koseligere med litt pynt :)

 

Nå sitter vi og venter på at bolledeigen skal heve ferdig. Jeg og Jonathan holder på å bake :) Det er en koselig lørdagssysel synes jeg. Hva gjør dere i dag?

 

Ha en fin fin lørdag der ute ;)

 

Klem fra Nina

5 kommentarer

Ingrid

15.12.2012 kl.16:19

Så søt han er! Hadde vert koselig med en kommentar tilbake ♥

Plaifa

15.12.2012 kl.16:50

så søte bilder!

Nina

15.12.2012 kl.19:16

Plaifa: Tusen takk :)

fargeglad

15.12.2012 kl.19:40

Herlige bilder i snøen:) Kommet masse snø her også i dag. Kos dere videre og ble fint med pynt på trappa:)

Nina

15.12.2012 kl.20:26

fargeglad: Ja, herlig med litt snø så lenge det kommer i moderate mengder :) Men deilig for barna ihvertfall :) Tusen takk, var fint å få pyntet opp litt ute også :)

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits