Drømmevillaen har fått Facebook fanside!

Gooood kveld!!

Er dere fortsatt våkne? Jeg sitter og ser på Artistgallaen og tårene triller i strie strømmer! Fy søren jeg må bare oppfordre alle til å bli SOS fadder. Forferdelig å se at noen barn vokser opp under sånne forhold .... Kjenner det gjør forferdelig vondt i mammahjertet mitt... Gå inn på SOS barnebyer og bli fadder, det oppfordrer jeg alle å gjøre :).

 

Det ble en liten avsporing, men en veldig viktig en vil jeg si.

Det jeg egentlig skulle skrive om var at jeg har opprettet egen fanside for Drømmevillaen på Facebook :) Så følg meg gjerne her .  Kjempe koselig om du vil følge med meg :).

 

Det var en kjapp oppdatering fra denne fronten. Nå får jeg ta meg selv i nakken og krype til køys. Mannen er på julebord så det er jeg som må tidlig opp i morgen.

Så da er det vel på sin plass og ønske dere en gooood natt :)

 

 

Klem fra Nina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits