Førjulsstemning på Bygdøy!

God kveld i stugu :)

Da har vi kommet oss vel hjem etter en ettermiddag på Bygdøy på jakt etter den rette julestemningen. I pøsende regn var vi omtrent de eneste som hadde tatt turen til Folkemuseet denne søndagen. Og det skjønner jeg godt. Det var kaldt, vått og glissent, men et snev av julestemning fikk vi vel kanskje... Jonathan, som vi hadde utstyrt med softshelldress og sherox, og som vi dermed trodde ville holde seg god og varm hele turen, klarte i løpet av få minutter å bli ganske så våt. Nikolai hadde heller ikke klart å kle på seg så veldig godt, så det var ikke så lenge vi fikk blitt på Bygdøy før vi måtte snu og komme oss til bilen.

Men på tross av været så er jo Folkemuseet noe helt spesielt synes jeg, så jeg klarte å få en liiiiiten dose julestemning. Det som var synd var at vi gikk glipp av julemarkedet. Det var forrige helg... Vi har vært på det flere år på rad, og det er så koselig. Masse boder, julenisse som går rundt i gatene og ønsker god jul, mulighet for å kjøre med hest og vogn og masse annet gøy. Jonathan hadde gledet seg sååå masse til å kjøre hest og vogn og ble litt skuffa når det viste seg at det ikke var noe hestekjøring i dag. Men hilst på hestene fikk vi, og da var det fort glemt :) Her kommer et lite bildedryss fra Bygdøy. Håper ihvertfall bildene kan gi deg litt julestemning :)

Det var fint pyntet på gammeldags vis :)

Elsker alle de gamle fine husene

Vi fikk kost med hestene, som stakkar også var ganske så våte...

Julenek er julestemning for meg :)

Den minste i vogna var den eneste som ikke var våt :)

Ser ihvertfall stemningsfullt ut på bildene :)

Varmt og godt i vogna

Måtte inn og varme oss i lefsebua :)

Fang reinsdyret med lasso! Det klarte begge gutta med glans :) Kanskje ikke så rart når det er et reinsdyr i metall :) Hi hi

Denne kolonialbutikken er så utrolig koselig. Tenk om vi hadde hatt sånne butikker istedenfor REMA :)

Mange koselige gamle hus.

 

Hvordan er det med julestemningen deres? Begynner den å komme smygende? Håper ihvertfall det var litt stemning i disse bildene :) Hva har dere gjort i dag?

I morgen er det tilbake til hverdagen og så er det bare èn uke igjen til jul!! Er ihvertfall en på snart 5 år her som gleder seg bittelitt til julaften :)

 

Ønsker dere alle en fin søndagskveld!

 

Klem fra Nina

 

7 kommentarer

loovethis

16.12.2012 kl.18:51

Fiine biilder C:

Nina

16.12.2012 kl.18:54

loovethis: Tusen takk :)

Jenny Montenegro

16.12.2012 kl.19:03

Er alltid så koselig på Bygdøy før jul. Fine bilder!

fargeglad

16.12.2012 kl.19:42

Fine bilder og så synd det ikke var julemarked. Men ser og høres ut som dere kosa dere masse tross litt dårlig vær:) Her har vi holdt på med den store oppryddingen før julevasking til uka. Egentlig bare kosa oss masse inn og litt ute:) Og ikke minst heia på håndballjentene! Ha en fortsatt fin kveld.

Turid

17.12.2012 kl.19:47

Herlig! Kunne ha tenkt meg en tur på folkemuseet og fått litt førjulsstemning jeg også! (som du skriver så ser det veldig stemningsfullt ut på bildene)

Nina

17.12.2012 kl.20:28

fargeglad: Ja, ble litt skuffa.... Men på en annen side hadde vi Folkemuseet for oss selv :) Så flinke dere er som har fått til vasking og rydding. Får bli til helga for vår del.

Fin kveld til deg søta :)

Nina

17.12.2012 kl.20:30

Turid: Ja Turid bildene lyver :) Det var kaldt og vått, men men litt koselig var det. For meg ihvertfall :) Tror ikke den største av gutta (les mannen) var rimelig imponert.. Feil sko hadde han tatt på seg også, så han ble våt.. Fnis :) Dere får bli med neste gang! Det hadde vært koselig, så kan gutta kjøre hest og vogn.

Klem og takk for kommentar søte

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits