Nye oppussingsprosjekter på gang!

Hei og god mandag!

Håper alle  har hatt en fin helg og er klare for en ny uke :) Dette blir et ujulete innlegg fra meg. Det er kanskje greit med litt annet enn bare juleinnlegg? Jeg har fått ånden over meg og har to stoler som jeg skal pusse opp. Åh jeg gleder meg!!! Den ene skal bare få nytt trekk, mens den andre skal få noen strøk med maling. Har lyst til å male den ene i en kul farge og kanskje bruke sjablong til å lage et artig mønster. Jeg tar gjerne imot forslag til hva jeg kan gjøre med den hvite stolen. Så har du et forslag til farge eller mønster, så kom med det :)

 

Denne stolen har vi arvet etter farmoren til Nikolai. Jeg synes den er utrolig fin sånn som den er, men trekket er slitt og en smule utdatert. Så fargen får bli som den er, men den skal få en makeover i form av nytt stoltrekk.

Dette trekket tenkte jeg å bruke på stolen. Hva synes du? Kjøkkenlampen har jeg trukket om i samme stoff, så jeg tenkte det kunne bli fint med litt gjentakelse.

Her er lampen med samme stoff.

Her er neste stol som er klar for en makeover! Den trenger litt mer kjærlighet som dere ser. MYE kjærlighet. Men tror den kan bli knallfin med litt pussing og nye kule farger.  Så som sagt, kom gjerne med tips :)

Denne stolen har blitt flittig brukt når vi har pusset opp, så den har fått noen lag med tykk maling. Men nå er den stolen sin tur til å bli pusset opp :)

 

Hvordan er siste uken før jul for dere? Her er det masse som skjer. Gaver som skal handles inn og pakkes inn, juletre som må ordnes, mat som må kjøpes inn samt en rekke middagsbesøk denne uken. Så det er bare å brette opp armene og gjøre klart til jul :) Men koselig blir det! Jeg gleder meg til å pyte juletre og ikke minst pynte spisebordet til jul. Kommer noen innlegg om dette til helgen :)

Nå er det avslapning som står for tur :) Har en gutt som hoster og hoster og hoster, så er redd dette kan bli en slitsom natt... Ihvertfall for mor som ikke klarer å sove :)

 

Blir kjempe glad om du vil følge Drømmevillaen på Facebook! Klikk her for å følge meg

 

Ønsker dere en fiiiin mandag!

 

Klem fra Nina

2 kommentarer

fargeglad

17.12.2012 kl.21:36

Det trekket blir kjempefint på stolen! Likte det veldig godt:) Har en ganske likt stol som den hvite din:) Den malte vi i lys lilla for noen år siden og hadde den på jenta vårt sitt rom. Nå har den av alle ting havnet på badet, og passer ikke inn i det hele tatt:) Har lyst å gjøre noe med den jeg også, men får vente til over nyttår:) Morsomt med en sprek farge, og kanskje male "ryggen" (de smale) i en annen farge? Bare noe som falt meg inn, har ikke tenkt på hva jeg skal gjøre med min ennå:) Gleder meg uansett til å se:)

Nina

17.12.2012 kl.22:17

fargeglad: Tusen takk for godt tips! Er tøft å ha litt forskjellige farger. Så på et svensk oppussingsprogram for en stund siden og de lagde striper på stolen, ganske kult det også :)

Fin kveld til deg :)

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits