Dekk ditt julebord!

Goood kveld der ute :)

Brrr.. nå har det blitt skikkelig kaldt igjen. Ser ihvertfall ut som om det kan bli en hvit jul i år og det er jo koselig :) Jeg har kjøpt inn litt pynt som jeg tenkte å bruke til å pynte bordet med på julaften. Vi skal feire jul i nytt hus for første gang og det er jo litt stas! Så da er det viktig å pynte bordet og gjøre det fint :) Vi blir ikke så mange i år, det er kun min mamma som kommer og feirer sammen med oss. Men det er litt deilig å ikke være så mange også :) Hvordan feirer dere julaften? Er dere mange? Vi pleier som regel å være litt flere, men i år ble det nå sånn :) Begynner å glede meg skikkelig til julaften jeg nå!! Gleder meg til masse god mat, riskrem og så klart pakker!! Er vel ikke bare jeg som synes det er stas?

Vi, eller mannen min, har arvet en nyyyydelig duk etter farmoren sin. Jeg tror det er lin og den er lys blå, fargen er ihvertfall utrolig fin og det blir årets juleduk. Både juletreet og generell pynt på border og sånn vil gå i sølv og hvitt. Søte sølvkuler, englevinger og stjerneservietter har jeg tenkt å bruke. Og litt blomster hører med. Jeg har tenkt å gå for hvite roser eller hvite tulipaner. Tilslutt vil jeg bruke litt pynt fra naturen; furukvist eller noen kongler. Her er en liten sniktitt på årets pynt.

 

Jeg skal prøve å få pyntet på lørdag eller søndag og få vist dere hvordan resultatet blir :)

Hvordan er det med julestria da dere? Er dere i rute eller kjenner dere stresset komme snikende? Jeg er ikke ferdig med alt jeg skal gjøre.... Men heldigvis er det noen dager igjen! Jeg er nesten ferdig med julegavene, men må ha en ting til til Jonathan og så må jo all mat og diverse handles inn. Og ikke minst juletre! Det blir nok et ferdigkjøpt i år gitt (ikke plast) for det blir nok litt vel stort det vi har i hagen her..

Nå skal resten av kvelden tilbringes på sofaen :) Utrolig hvor sliten man blir av å bare sitte på en kontorstol hele dagen..

 

Ha en strålende kveld dere! I morgen er det juleferie!!!

 

Klem fra Nina

4 kommentarer

fargeglad

20.12.2012 kl.20:26

Blitt litt kaldere her også. I år blir vi 8 til middag:) Mange nok, men utrolig hyggelig å få alle besteforeldrene samlet sammen med oss:) Gleder oss masse:)

Det du viste der hjalp meg masse! Hvis du husker de bordkortene jeg har laget går de mye i blått og jeg har vært litt rådvill hva jeg skal pynte med:) Har ikke så fin duk da, men en fin i hvit, og blå lys var jo bare genialt! Kanskje jeg skal blande blå og hvite lys. Og selvfølgelig servietter med noe blått eller bege. Tusen takk for at du deler og gleder meg til å se ditt ferdigdekkede bord:) Klem!

Nina

20.12.2012 kl.20:44

fargeglad: Ja, det er koselig å få samlet alle besteforeldrene. Vi var alle i fjor, så neste år er vi sikkert alle samlet :)

Så bra at det var til inspirasjon fargeglad :) Jeg husker de fine bordkortene dine! Og de går nok kjempe fint til blå lys og litt sølv :) Fint blir det helt sikkert, du er jo så flink :)

Klem

Mine fiine

20.12.2012 kl.21:11

Blått!

Kult! Og vågalt!

Men det ser kjempefint ut!

Jeg vet fortsatt ikke hvordan bordet vårt skal se ut så jeg suger til meg den inspirasjonen jeg kan få:-)

Nina

20.12.2012 kl.21:31

Mine fiine: Takk søta :) Jeg håper det blir fint :) Du er jo så flink til å pynte og ordne, så det ordner du lett tenker jeg!

KLem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits