Juhuu det er juleferie!!!

Fantastisk følelse at det endelig er juleferie!! Jeg ser frem til noen rolige dager, så klart etter at alle de siste forberedelsene er på plass :) Gleder meg til god mat, kos og familietid. Jeg skal jobbe en dag i romjulen ellers er det fri frem til 2. januar! Herlig :) Jeg er egentlig bare innom for å ønske dere en fin kveld! Jeg har nemlig planer om få på plass noen av forberedelsene. Jeg tenkte å få farget håret, pakket inn resten av julegavene og trekke om stolen som skal trekkes om. Og så fullstendig avslapning :) I morgen står det en god del handling på planen, men jeg skal nok få oppdatert dere med litt snadder :)

 

 

 

 

Legger ved litt bilder med skikkelig julestemning :) Ha en flott kveld dere! Så blogges vi i morgen :)

 

Klem fra Nina

 

 

4 kommentarer

fargeglad

21.12.2012 kl.21:36

Kos deg med forberedelser:) Her skal det også farges hår og pyntes hus i helgen:)Gleder meg masse og nå blir det bare kos fremover. Ferdig med all handlig og det var deilig:) Ha en fin kveld du også! Klem:)

Nina

21.12.2012 kl.21:50

fargeglad: Tusen takk! Har ihvertfall rukket å pakke inn gaver og trekke om stol. Hårfargingen tror jeg at jeg får spare til i morgen.. Nå tror jeg at avslapning er tingen :)

Klem

Heidi * Fru Fly

22.12.2012 kl.01:25

Her er vi litt bakpå etter sydenferien vår halve desember, men det er så verd litt ekstra innsats i dagene opp mot jul. Tross alt er juleforberedelser ganske koselig...:-) Så kjekt at du har planen klar - og masse fri fremover! Ha kjempefine førjulsdager - og snart en herlig jul for deg og dine! God klem fra Heidi

Nina

22.12.2012 kl.15:56

Heidi * Fru Fly: Kan tenke meg det var deilig :) Da er det absolutt verdt litt ekstra jobb nå de siste dagene. Kooos deg masse du også!

Stor klem tilbake Heidi :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits