Inspirasjon - julepyntet bord!

God lørdag der ute!

Det er vel mange av dere som er fullt opptatt med juleforberedelsene tenker jeg? Vi har fått storhandlet mat og diverse i dag, og juletreet står i gangen. Jeg kan nesten ikke vente med å få pyntet det! Det er så stas :)

Hvert år siden jeg var liten, har vi hatt tradisjon med å pynte juletreet hos min farmor og farfar. Da har alle søskenbarna mine vært med og vi har pyntet juletre, spist pølser og gele. I fjor, på lucia dagen døde min kjære framor (farfar døde i 1998), så det er litt rart og vemodig å pynte juletreet, selvom det er veldig fint også selvfølgelig. Men det blir at man tenker litt ekstra og kjenner på savnet... Men nye generasjoner kommer til og vi får være flinke til å føre tradisjonene videre :) Så ikveld starter tradisjonen her i nytt hus og vi skal pynte juletreet og kose oss.

Som jeg lovet i går så har jeg tatt noen bilder til dere av mitt julepyntede bord, så her har dere litt inspirasjon :)

 

 

Så her har dere et lite utvalg av bilder :) Noen bilder er som dere ser, uten furukvist, mens noen er med. Jeg har også gjort en variant med servietten oppi glasset og en med servietten brettet på tallerken. Pynten jeg har brukt er; englevinger, julekuler og stjerner, servietter med stjerner. Duken gjør ganske mye i seg selv, så jeg har valgt litt enkel pynt. I dag har jeg kjøpt tulipaner som også skal få pryde bordet :) Hvordan skal dere pynte?

Nå står det taco på menyen her i huset før pynting av juletreet og diverse andre forberedelser står for tur :) Ønsker dere en strålende bittelille julaften!

 

Klem fra Nina

9 kommentarer

Mine fiine

22.12.2012 kl.16:45

Så fint, Nina!!

Likte alt det blå kjempegodt, og så passer det så godt hos dere.

Jeg synes det var ekstra fint med serviettene på tallerkenen med stjerna oppå.

Og kanskje uten furukvisten, for duken er så nydelig.

Jeg har ikke fått ut fingeren ennå når det gjelder borddekking... Har fremdeles 4 løpere å sy...

Skal prøve å få gjort det i kveld samtidig med juletrepynting.... Ambisjonene er mange:-)

Ha en strålende kveld! Her står det pizza på menyen- bestilt sådan!

Klem

fargeglad

22.12.2012 kl.17:29

Jeg smiler bredt her nå Nina for vi har akkurat samme serviset:):) Da var det ikke så rart at jeg falt for bildet hvor du viste hva du skulle pynte med:):) Hihi.....:) Nydelig dekket bord og selvfølgelig synes jeg serviset var vakkert:) Klem!

Nina

22.12.2012 kl.21:15

Mine fiine: Tusen Anne! Og takk for innspill :) 4 løpere ja, det var jo en del :) Du må ikke gjøre for mye nå da snuppa. Husk og kos deg masse :)

Klem Nina

Nina

22.12.2012 kl.21:17

fargeglad: Hi hi så gøy at dere har samme serviset! Dette har jeg spart på i mange år og jeg synes det er så nydelig :) Og så brukes det stort sett bare til jul og en gang i ny og ne hvis vi har fin middag. Tuuusen takk for koselig kommentar. Kan ikke du sende meg mailadressen din?

Klem og kos deg i kveld :)

fargeglad

22.12.2012 kl.21:23

Samme her:) Vi bruker det også stort sett til jul:) Mailadressen min er valvej@online.no. En fin kveld til deg også:)

taubanevegen

23.12.2012 kl.08:19

Nyyydelig duk! Herlig farge og skjønt mønster. Ligger mye arbeid bak en slik duk.

Kjempefint å legge snøkrystaller som pynt på tallerkenene. :)

Her er juletreet pyntet, lyser så fint nå og dufter veldig godt av gran.

Ønsker deg og dine en riktig God Jul! :)

Lidyll

23.12.2012 kl.14:13

Hei søte du!

Tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg. Jeg smiler av dine go`ord!:)

Jeg synes det er så koselig med familietradisjoner. Her har det dessverre blitt litt forandringer de seneste år på grunn av alderdom/sykdom osv...men det er som du skriver, muligheter til å lage nye tradisjoner og vise hverandre at man fortsatt gjerne vil ha kos og hygge med næreogkjære:) Nye tradisjoner kan jo også være hyggelige:)

Likte bordet ditt altså! Synes det er så koselig å blande nytt o ggammelt-og det synes jeg du klarte med glans!:)

Vil gjerne ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi blogges, søte du!:)

Juleklem fra meg

Nina

23.12.2012 kl.17:27

taubanevegen: Ikke sant! Elsker den duken :) Er så koselig når man får inn juletreet og får på lys og pynt. Det gir liksom en helt egen stemning :)

Riktig god jul til deg også!

Stor klem

Nina

23.12.2012 kl.17:29

Lidyll: Åååå så koselig at du synes det :) Du har jo så koselig blogg og er så flink til å lage ting og være kreativ, så da må jeg jo legge igjen en hyggelig kommentar :) Absolutt, tradisjoner er viktig og det er jo kjempe fint og lage noen nye tradisjoner også. Hyggelig at du likte bordet, det var koselig å høre :)

Riktig god jul og vi blogges snart igjen :)

stoooor klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits