På skattejakt i mormors rariteter

Kjære lesere :)

Nå er jeg tilbake fra noen koselige dager hos mamma i Halden. Det har dessverre blitt liten tid til blogging.. Vi har gått fra det ene selskapet til det andre og virkelig kost oss med noen dager fri :) I går var vi på kino og så Hobbiten! Vi har vel ikke vært sammen på kino på flere år (mannen min og jeg altså), så det var en etterlengtet syssel. Filmen var kjempe bra og det er første gang jeg har vært på 3D film, så det var en artig opplevelse :).

Ellers har jeg gått på skattejakt hos min kjære mor og da finner man alltid mye morsomt. Min mamma er glad i gamle skatter og ting og hun er allergisk mot å kaste :) Så det er bra for meg! Denne gangen fant jeg to herlige stoler og det som er gøy er at mamma og søsteren hennes har hatt disse stolene på sine rom da de var små. Jeg tror faktisk de ble brukt som nattbord. Nå har jeg tenkt å sette de på rommene til guttene mine, så de kan bruke dem. De er litt gamle og slitte, men det synes jeg har sin sjarm. Problemet er bare at malingen flasser litt.. Så jeg får se det litt an og i værste fall får jeg pusse de opp.

Gammel og slitt, men jeg liker den :)

Tulipanene fikk være med på bildet

Ble litt kjedelig å vise dere bilder kun av stolen alene, så jeg måtte ha med litt stæsj :)

Så hva synes dere om min nye stol (Jeg har forresten to, men den andre er helt lik)? Jeg synes den er utrolig søt og har skikkelig sjarm :) Tror faktisk jeg har fått en liten fetisj for stoler... Jeg har jo trukket om den andre stolen også vet dere, den her. Innlegg om hvordan resultatet ble kommer veldig snart :) Tiden strekker bare ikke helt til om dagen. I dag har jeg vært på jobb også, deilig med litt kortere dager i romjulen :)

 

Fikk dere mye fint til jul da dere? Jeg hadde ikke så mange ønsker i år, men jeg ønsket meg bidrag til symaskin for det har jeg hatt lyst til å kjøpe meg lenge. Og vet dere hva! Jeg fikk symaskin!! Det er jo så gøy, så nå skal jeg etterhver gå igang med litt småprosjekter :) Jeg arvet en gammel symaskin for mange år siden, men den har vært så dårlig at det har ikke blitt mange syprosjektene på den gitt. Kan du sy da, spør dere kanskje? Men det kan jeg jo egentlig ikke :) Jeg later som! Og så har jeg planer om å bli bedre og bedre :) Men nå har jeg ihvertfall fått denne etterlengtede symaskinen. Noe av det første jeg har lyst til å gå i gang med er å lage kosedyr til guttene mine. Sånne søte ugler har jeg lyst til å lage til de. Og så har jeg noen klær som jeg har lyst til å gjøre noen endringer på. Så det er ingenting å si på ambisjonene :)

 

Så hva sysler dere med i romjulen? Her er det snart avgårde for nytt juleselskap med herlig pinnekjøtt! Pinnekjøtt er absolutt min favoritt og jeg blir ikke lei!
Setter stooooooor pris på om du vil like facebooksiden til Drømmevillaen: her :) :)
Ønsker alle fine lesere en strålende fredag :)
Stor klem fra Nina

19 kommentarer

gykkeshobbyblogg

28.12.2012 kl.15:33

Ååååå...det var nydelige bilder!! :0)

Klem.

Nina

28.12.2012 kl.15:51

gykkeshobbyblogg: Tusen takk! Så koselig at du synes det :)

Klem

hososs

28.12.2012 kl.15:58

Den var nydelig :-) Gamle brukte møbler har sjel :-)

Nina

28.12.2012 kl.16:12

hososs: Tusen takk :) Ja, helt enig! Elsker å kunne bruke gamle møbler og artig når de liksom har en historie :)

Klem Nina

Alice Lunde

28.12.2012 kl.16:22

Synes det var en kul stol!!! ;)

Nina

28.12.2012 kl.16:25

Alice Lunde: Så koselig :) Tusen takk det synes jeg også :)

Klem fra Nina

Nina

28.12.2012 kl.16:37

Det var ein fin stol! Likar når dei er slitt lik dette, gjev litt personlighet i rommet då :)

fargeglad

28.12.2012 kl.17:13

Herlig stoler og nå ble jeg misunnelig!! :) Helt perfekte og nydelige bilder du har tatt! Gøy å stæsje litt når man tar bilder og da blir det jo ekstra fint:) Flinka og kos dere videre i romjulen:) Klem!

nattefr0st

28.12.2012 kl.17:23

Likte den stolen kjempegodt, herlig. :)

Fikk masse fint til jul, både jeg og lillegutt. Så superfornøyd. Og så heldig du var som fikk symaskin. Blir spennende med nye prosjekt, kosebamsene blir sikkert kjempefine til guttene dine.

Ha en fin fredagskveld. :)

Mine fiine

28.12.2012 kl.22:28

La de flasse! De er nydelige!!

Selv har jeg en gammel krakk i stua som flasser som bare det, men jeg får meg ikke til å ta bort malingen. Jeg støvsuger heller en gang eller to ekstra:-)

Klem

Nina

28.12.2012 kl.22:51

Mine fiine: Enig! Tror ikke jeg får meg til å skrape av den fine malingen.. Blir liksom ikke det samme når den er helt "strigla"

Håper dere hadde en fin julefeiring :) Tuuuusen takk for den skjønne vofsen til Niklas. Han koser og koser med den :)

Klem

Nina

28.12.2012 kl.22:53

nattefr0st: Tusen takk for koselig kommentar :) Er så herlig når man får det man trenger og ønsker seg til jul :) Jeg gleder meg til å prøve symaskinen, men kan hende jeg begynner litt vel amisiøst, men skader ikke å prøve :)

Fiiiin fredagskveld til deg også :)

Klem

Nina

28.12.2012 kl.22:56

fargeglad: Tusen takk søte deg :) Så koselig at du synes det! Må jo prøve å stæsje litt vettu :) Og du er jo ganske så flink selv også synes jeg :)

Klem

Nina

28.12.2012 kl.22:57

Nina: Tusen takk kjære navnesøster :) Artig at du også heter Nina :) Ja, jeg liker når møbler er litt slitt. Det gir et ekstra preg, og så er det gøy at de har en historie.

Ønsker deg en fin fredag :)

Klem

Kaspara

28.12.2012 kl.23:46

Hei Nina

Først; grattis med symaskin! Jeg er sikker på at du får mye glede av den.

Stolene var supersjarmfulle. Har en mer eller mindre identisk i akkurat samme farge også. Liker så godt at de er litt avskallet noen steder jeg.

Glade dager til deg og dine!

Klem fra Kaspara

taubanevegen

29.12.2012 kl.16:06

Sååå heldig du har vært! :) Stolen var helt nydelig og blåfargen var helt skjønn. Jeg ville nok ikke malt stolene... :)

Her skal mannen straks sette i gang med å lage skinkestek, mmm!

Fin ettermiddag og kveld til deg! :)

Nina

29.12.2012 kl.16:25

taubanevegen: Ja, den er utrolig fin :) Så den får nok lov å være sånn :) Åh, det hørtes herlig ut med skinkestek! Så heldig du er som har så snill mann :)

Ha en strålende lørdag du også :)

Klem

Anette Willemine

29.12.2012 kl.16:29

Så koselig stol! Hyggelig å arve slike skatter. Ser at du er fra Halden. Det er min slekt også. ;o)

Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen! Ønsker deg fortsatt deilige romjulsdager og et flott 2013!

Klem,

Anette Willemine

Nina

29.12.2012 kl.20:12

Anette Willemine: Ja, det er så stas å arve sånne herlige skatter :) Så artig at slekten din er fra Halden :) Jeg kommer fra Tistedal :)

Tusen takk og i like måte :)

Klem fra Nina

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits