Hvordan du enkelt kan henge flotte bilder opp på veggen!

Goooood lille nyttårsaften!

Håper alle koser seg :) Er dere klare for i morgen, den o store dagen? Her er det vått og glatt ute.. Men vi tenkte vi skulle prøve oss på en tur ut med fare for at det ryker noen lårhalser :) Men nå må vi ut og få oss litt frisk luft.

Vil dere se hvordan man enkelt kan pynte opp med de flotte familieportrettene man har liggende i skuffen? Jeg bestilte opp masse bilder av barna og fra bryllupet vårt for en stund siden, men jeg er så treig så rammer har jeg ikke fått kjøpt enda.. Og det tar sikkert enda lenger tid å få de opp på veggen når de først er i hus, så da har jeg rett og slett teipet de på veggen! Det gjøres enkelt med Washi-tape. Og det mest geniale er at når du blir lei, så er det bare å ta de ned igjen :) Skrytebildene av barna har fått hedersplass over TVen, mens bryllupsbildene våre har fått henge i trappegangen. Vi har mange hvite flater i huset, så litt bilder er fine fargeklatter som pynter opp.

Her er et lite utvalg bilder av bildene :) Det er vel ikke akkurat noe revolusjonerende over dette, men veldig smart og en fin måte å få opp bilder mens man venter på å få kjøpt rammer :)

 

Her er bildene i stua

 

De fineste :)

 

 

Sånn ble det i gangen

Bilder fra bryllupet vårt

 

 

Hang opp noen små bilder fra Jonathan gikk på babysvømming også

 

 

Er så koselig å få hengt opp litt bilder :) Det blir så hjemmekoselig og litt mer personlig. Her kan du se et tidligere innlegg hvor jeg har hengt opp lerretsbilder, klikk her  for å se innlegget.

 

Nå sover Niklas i vogna si og vi andre koser oss inne. Snart er det tid for å gå ut og være litt i aktivitet :)

 

Ønsker dere en fin søndag :)

 

klem fra Nina

4 kommentarer

fargeglad

30.12.2012 kl.15:59

Så fint det ble! Jeg er også utrolig treig til å få kjøpt rammer og har en hel haug av bilder som skulle vært hengt opp... Har egentlig ikke tenkt på å gjøre det slik du har gjort det og takk for et veldig bra tips:) Ha en fin dag videre! Klem:)

Line

30.12.2012 kl.23:54

Så koselig det ble:))

Tusen takk for kjempekoselige kommentarer hos meg den siste tiden, jeg setter veldig stor pris på det:))

Ønsker deg og dine en flott nyttårsfeiring, og et godt nytt år!

Gleder meg til og følge den fine bloggen din også i 2013 ♥

Nina

01.01.2013 kl.12:48

fargeglad: Tusen takk! Ja, det er en fin måte å få de opp på når man er litt treig :) Jeg skal få kjøpt rammer, men det tar sin tid :)

Stor klem tilbake og godt nytt år :)

Nina

01.01.2013 kl.12:50

Line: Hei og tusen takk for koselig kommentar :) :) Et riktig godt nytt år til deg også! Super koselig at du følger med på bloggen min :) :) Vi blogges.

Stor klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits