Godt nytt år og vel overstått feiring!

Hei søte lesere!

Et riktig godt nytt år til hver og en av dere :) Håper alle hadde en fin feiring i går. Vi koste oss veldig! Hadde besøk av to vennepar og spiste en fantastisk kalkun med herlig tilbehør :) Samt en himmelsk karamellpudding! Så nå triller vi oss inn et  nytt år. Ungene storkoste seg og min eldste kunne ikke få raketter som gikk høyt nok og bråkte nok, lurer på om det bor en liten pyrotekniker i den gutten. Så nå er 2012 over og 2013 har kommet med nye muligheter og utfordringer :) Har dere noen nyttårsforsetter da? Jeg har igrunn ingen direkte nyttårsforsetter bortsett fra å spise mindre sjokolade og få trent litt mer! Iforgårs fikk Jonathan testet de nye skøytene sine også. Det var stor suksess! Lille gutten som aldri har stått på skøyter før, gikk som en prins! Skulle ikke tro det var første gang han prøvde for han var virkelig flink. Været var elendig, så når det begynte å pøsregne pakket vi sammen og løp hjem. Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagen og dagen før :)

 

På skøyter for første gang

 

Og så bar det ut på isen

 

Godt med litt starthjelp fra pappa :) Etter kort tid gikk han for egen maskin

 

Flinke gutten :)

 

Den minste så på fra sidelinjen. Han fikk prøve seg litt på glattisen han også (uten skøyter vel og merke), men da var kameraet mitt tomt for strøm...

 

Så var det Nyttårsaften :)

Nyttårsbordet er ferdig pyntet

 

I år ble det beige og sølv

 

Enkle bordkort

 

Kosestund med mamma :)

 

Som varte nøyaktig to sekunder :)

 

En festpyntet storebror

 

To små gutter som ser på rakettene :)

 

Det tar på å feire :)

 

Så måtte vi ut og skyte opp litt raketter og ha litt stjerneskudd

 

Guttene koser seg :)

 

Så nærmet klokka seg tolv og barna sov søtt i sengene sine :)

 

Godt nytt år!!

 

Det var vår nyttårsfeiring. Dagen i dag har vært rolig så langt. Nå skal vi komme oss ut en tur for det er en nyyyydelig vær ute :)

 

Ønsker dere en fin start på det nye året :)

 

Stor klem fra Nina

 

 

 

10 kommentarer

taubanevegen

01.01.2013 kl.14:54

Godt Nytt År! :) Vi hadde også en hyggelig feiring i går med nyyydelig mat, dessert, snop, prat, lek og raketter!

Flotte servietter! Har dilla på prikker/ dots om dagen! ;)

Å gå på skøyter er en fin aktivitet.

Ha en fin dag videre! Har ryddet bort hele jula nå med unntak av juletreet uten pynt! ;) Det skal ut i løpet av dagen! Det er så utrolig koselig å pynte til jul, men jammen er det godt med julefritt hus når hverdagen starter igjen i morgen!

Nina

01.01.2013 kl.19:41

taubanevegen: Tuuusen takk for koselig kommentar og riktig godt nytt år til deg også :) Hørtes ut som om dere koste dere veldig!

Enig, prikker er kult! :) Her forsvinner også jula litt etter litt. Er litt lei av julestjerner og nisser og annet pynt, treet vårt er like fint så nesten litt synd å kaste det ut men... Det tar liksom ganske stor plass her i stua også :)

Ha en strålende dag du også :)

Stor klem

fargeglad

01.01.2013 kl.19:58

Godt nytt år og vel overstått! Så mange fine bilder fra dere og ikke minst et nydelig dekket nyttårsbord! Nå skal jula ut av huset her også, tar vel litt etter litt:) Ha en fin kveld! Klem:)

Nina

01.01.2013 kl.20:18

fargeglad: Godt nytt år til deg! Håper du hadde det fint :) Tusen takk for det søte. Må pynte litt vettu :) Ja, nå er jeg litt ferdig med jul.. så det skal bli greit å få den ut nå.

Klem

Mine fiine

01.01.2013 kl.20:25

Det så da riktig så koselig ut!

Vi hadde en rolig feiring på hytta til et vennepar. Deilig det også.

Kjempefint nyttårsbord forresten!

Håper vi ses snart!

Heidi * Fru Fly

01.01.2013 kl.20:33

GODT NYTTÅR! Så mange fine bilder av en flott familie! Og så gøy med skøyter, det holder vi også på med siden vi har skøytebane hundre meter fra huset vårt. Ønsker dere alt godt i året som kommer! Klem fra Heidi

Nina

01.01.2013 kl.20:39

Mine fiine: Det var det absolutt :) Neste år får vi feire sammen! Vi må absolutt ses snart igjen

Stor klem

Nina

01.01.2013 kl.20:41

Heidi * Fru Fly: Tuusen takk! Så koselig at du synes det! Ja, gøy med skøyter, så vi må nok gå til innkjøp av skøyter resten av familien også :) Tusen takk og i like måte, Heidi!

Stor klem Nina

Torill Sæterstrand

02.01.2013 kl.17:59

Fine bilder fra et koselig hjem!! Kunne tenke meg å se bilde av huset!

Nina

02.01.2013 kl.22:23

Torill Sæterstrand: Hei! Tusen takk for koselig kommentar :) Jeg har laget flere innlegg med bilder fra huset både inni og på utsiden. Jeg kan lage et innlegg med litt tilbakeblikk så du får se bilder :) Følg med de nærmeste dagene så skal jeg gjøre det :)

Klem fra Nina

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits