Ta en stol og la den vandre!

God onsdag alle :)

Da var hverdagen tilbake her i gården og det var godt å komme tilbake på jobb og i gang med vanlige rutiner igjen :) I kveld skal jeg til en venninne og skravle og kose meg, så det gleder jeg meg til!

Jeg lovet å vise dere hvordan den stolen som jeg trakk om før ble med nytt trekk :) Det andre innlegget kan du lese her. Jeg har valgt samme stoff som på taklampen vår, sånn at det går igjen flere steder, så det ble fint synes jeg. Jeg har trukket om flere stoler tidligere, så hvordan jeg har gjort dette kan du lese her. Resultatet av omtrekkingen ser du under.

 

Stars and stripes

 


Denne stolen var ganske enkel å trekke om. Stolputen var helt løs, så den var bare å ta rett av. Så tok jeg av det gamle trekket og stiftet på det nye stoffet. Og så var det bare å sette stolputen på plass igjen.

Stoffet er kjøpt på stoff og stil butikken.

 

Nå skal jeg fyke avgårde på venninnebesøk. Ønsker dere en flott kveld!

 

Klem fra Nina

2 kommentarer

fargeglad

02.01.2013 kl.19:33

Den ble kjempefin! Husker lampa de fra andre bilder og det blir kult med samme stoffet på stolen:) Ha en fin kveld du også:) Klem:)

Nina

02.01.2013 kl.22:21

fargeglad: Tusen takk :) Ja, synes den ble fin og at den passet fint til lampa :) Fin kveld til deg!

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits