I gang med de små prosjekter!

Juhuuuuu!! Da var det fredag da dere :)

Deilig med kort uke som gjorde at helgen kom fortere enn forventet. Her er det ro i stua. Jonathan har med seg en kompis hjem fra barnehagen så de koser seg og ser på film. Niklas skal snart opp å få et lite bad før det er natta for hans del :) Denne helgen håper jeg å få kommet i gang med noen av de små prosjektene jeg har planer om å få gjort. Jeg har jo fått min etterlengtede symaskin!! Så denne skal jeg få prøvd. Tenkte i første omgang å prøve meg på en vimpelrekke. Håper ikke jeg tar meg vann over hodet nå, men vi får se hur det blir :) Jeg skal ihvertfall ut og kjøpe stoff etterpå! Så jeg gleder meg skikkelig til å få igang symaskinen. Hva skal dere i helgen da folkens? Skal bli godt med en helg med lite planer for resten av helgene i januar er allerede fyllt opp med planer..

 

Her er symaskinen jeg har fått, er det noen som har kjennskap til denne og vet om den er bra? Jeg kunne nemlig bytte i en annen type hvis jeg ville, men jeg har lite erfaring på denne fronten må jeg si så jeg aner ikke :)

 

Her er litt inspirasjon til ting jeg har sett for meg å lage med denne flotte maskinen. Så får vi se om sykunnskapene til denne frøkna duger :)

Bildet er lånt fra tinyshop.no

Bildet er lånt fra blafre.no

Bildet er lånt fra den lille vimpelfabrikken.com

Bildet er lånt fra makeupmalin.blogg.no

 

Her var det mye fin inspirasjon :) Det ser ikke så vanskelig ut å lage disse vimplene, men det gjenstår å se. Jeg holder dere oppdatert!

Ønsker dere en fiiiiiiiin fredagskveld!

 

Stor klem fra Nina

6 kommentarer

fargeglad

04.01.2013 kl.21:11

Oj så spennende! Her er det ingen symaskin i heimen dessverre, kun en gammel Singer masking som står til utstilling... hihi.. jeg er verdens mest klønete sjel når det gjelder sying. Men tar det igjen på andre plan:) Vi har også en rolig helg, foruten barnedåp på søndag. Deilig med fredag og en fin helg til deg!!! Klem:)

Lillian - interiør

04.01.2013 kl.23:50

Lykke til med vimpel lagingen:) Gleder meg til å se resultate :)

Nina

05.01.2013 kl.00:12

Lillian: Tuuuusen takk! Akkurat ferdig nå :) Fikk skikkelig blod på tann, så klarte ikke å gi meg før jeg var ferdig. Så resultatet får du en av de nærmeste dagene :)

Ha en fortryllende natt Lillian :)

Klem Nina

Nina

05.01.2013 kl.00:15

fargeglad: Jeg var så heldig å få symaskin til jul, så fikk satt den opp i dag og er nå i full gang :) Ja, så den gamle symaskinen din :) Den er veldig stilig da og det kan jo godt hende den fungerer også? Er ingen reser på symaskin jeg heller, men med den nye maskinen nå så klarte jeg til og med å sy rett (ihvertfall noenlunde :)) Det er jo helt greit å ta det igjen på andre plan! Du er jo så flink å kreativ atte!

Ha en fin fin helg du også!

Klem

taubanevegen

05.01.2013 kl.10:05

Flott å få symaskin i gave! Det fikk jeg også for en god del år siden. Lykke til med syingen! Håper vi får se resultatene etter hvert! :)

God helg! :)

Nina

05.01.2013 kl.13:15

taubanevegen: Ja kjempe gøy med symaskin! Har ønsket meg det lenge, så det var veldig gøy å få :) Ble sittende opp til langt på natt for måtte gjøre meg ferdig med vimpelen :) Så resultatet kommer veldig snart :)

God helg til deg også!

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits