Drømmevillaen - før og etter!

God søndag alle sammen!

Har dere kost dere i helgen? Vi har hatt en fin helg. I dag har vi vært på aketur sammen med svigerfar. Det ble mye løping etter minstemann som absolutt ikke har tid til avslapning for tiden :) Ikke var han noe spesielt interessert i ake heller, men løpe det ville han. Så det ble mye gratis trim på meg da :) Men kost oss fikk vi gjort allikevel. Jeg må virkelig få takke dere for fantastisk hyggelige kommentarer på innlegget mitt i går!! Det varmer så utrolig å få sånne kommentarer :) Så tuuuusen takk søte dere!

Det er flere som har ytret ønske om å se bilder fra huset vårt, så det er klart dere skal få :) Som flere av dere vet er Drømmevillaen et gammelt hus fra 1915 som vi var så heldige å få kjøpt for 3 år siden. Siden den gang har det blitt mye oppussing :) Huset inneholdt ikke bad og standarden var relativt dårlig kan man si. I tillegg hadde det stått tomt i bortimot 20 år, så det var preget av lite vedlikehold. Det første vi måtte gå igang med var å skifte taket. Det manglet takstein flere steder, så det var stort behov å få byttet det så fort som mulig. Heldigvis var det ikke så altfor store skader, men noe av undertaket måtte skiftes.

 

Sånn så huset vårt ut før vi hadde gjort noe med det. Til høyre for huset kan dere se at vi har begynt å rive innvendig for der ligger det en haug med materialer :)

 

Inne måtte alt rives og bygges opp på nytt. Her ser dere det gamle kjøkkenet

 Og sånn ser det ut i dag :)

 

Her har huset fått nytt tak

 

Det har vært mye hardt arbeid underveis...

 

Og både små og store har hjulpet til

 

Her må det litt riving til :)Her er andre etasje og barnerommene under oppussingDette er mellom Niklas og Jonathan sine romHer er rommet til Niklas nesten ferdig..

 

Rommet til Jonathan ferdig

 

Jonathan sitt rom fra en annen vinkel

 

Og her er rommet til Niklas

 

Detaljer fra badet vårt

 


Rullesteiner i dusjenHerlig med badekar

 

Nå har huset vårt fått ny kledning og nytt inngangsparti på èn side, snart to :) Så det er på god vei til å begynne å se fint ut.  Jeg måtte smile litt her en dag da to jenter i 11-12 års alderen gikk forbi huset vårt og diskuterte om det bodde noen i det gamle huset der :) Det er nemlig ikke så pent fra andre siden. Den siste tiden har det vært stille på oppussingsfornten her... Vi har vært skikkelig lei begge to og motivasjonen for å pusse opp har vært på bunn.. Men jeg regner med at det kommer seg nå utover når det blir lysere og man får litt mer energi. Men når man har pusset opp i nesten 3 år så er det vel lov å være litt lei i blant og trenge en pause :)

 

Nå skal jeg slenge beina opp i sofaen og nyte søndagskvelden! Ønsker dere en fiiiiin søndag

 

Stor klem fra Nina

14 kommentarer

All grunn til å være stolt over det flotte huset dere har fått til! :) Kjempe flott :) Måtte dere få mange lykkelig år i huset.

fargeglad

06.01.2013 kl.21:25

Så gøy å se forandringen og dere har vært kjempeflinke!!! Nydelige rom og skjønner godt dere blir lei en gang i blant!! Er det en original takbjelke vi ser på det ene barnerommet? Det er så kult å ta vare på litt av detaljene fra husets opprinnelse:) Ha en fin og avslappende kveld:) Klem!

Nina

06.01.2013 kl.21:31

Therese: Å så hyggelig!!! Tusen tusen takk for så koselig kommentar :) Vi er veldig stolte :)

Stor klem

Nina

06.01.2013 kl.21:34

fargeglad: Tusen tusen takk! Det er så koselig å høre :) Ja, det er en original takbjelke :) Det var opprinnelig loft, men vi valgte å heller ha det åpent for å få takhøyden. Og så er det noe av det eneste som er igjen av det opprinnelige huset, så akkurat som du sier, så er det veldig gøy å ha litt gammelt :) Takk og i like måte søta!

Stor klem

Turid

06.01.2013 kl.23:10

Dere får melde dere på sinnasnekker´n så blir dere ferdige på 1-2-3.... ;)

Neida, dere har gjort fantastisk arbeid! Og ikke rart man blir lei av oppussing når det tar tre år før man ser endelige resultater! Fantastisk hus og nydelig utsikt! Gleder meg til å se flere bilder! :)

Ragnhild

06.01.2013 kl.23:28

Så utrolig flott, digger det.

Anna

07.01.2013 kl.15:00

Så flinke dere er! Blir jättefint Nina =) Klem Anna

Nina

07.01.2013 kl.19:42

Turid: Hi hi tror nok det er litt for ferdig her for sinnasnekkeren sin del... Og vi skal nok klare det fint uten hans hjelp :)

Nina

07.01.2013 kl.19:43

Ragnhild: Tusen tusen takk :) Hyggelig å høre :)

Klem

Nina

07.01.2013 kl.19:43

Anna: Tusen takk Anna :)

taubanevegen

08.01.2013 kl.09:25

Å, for et søtt og sjarmerende hus! :) Dere har vært kjempeflinke! Elsker å se før- og etter- bilder, alltid gøy! Så flott kjøkken. Jeg syns også det var kjempefint å beholde den gamle takbjelka på Jonathans rom, er med på å gjøre rommet særeget. Også var det ordenlig fint med takvinduene.

Måtte litt smile av hva de jentene hadde diskutert! Hehe, det kan sikkert noen finne på å si om vårt hus også! ;) Vi har renovert hele huset innvendig, skiftet noen av vinduene, men fasaden er IKKE pen...! Gammel slitt panel... Vi skal rive ytterveggene, etterisolere og legge ny panel utvendig etter hvert. Da blir huset fint utvendig også! :)

Ønsker deg en ny og god uke! Og du, vimpelrekka di var så fiiin! :)

Nina

08.01.2013 kl.19:46

taubanevegen: Ååå så herlig kommentar søte du!! Er så koselig å få sånne kommentarer etter alt arbeidet vi har lagt ned her, ikke minst alle timene har brukt :) Godt å høre at det er flere med stygg fasade! Vi vant "Norges styggeste fasade" hos Maxbo for noen år siden, så det sier jo litt :) Men det blir fint da! Da skal dere gjøre akkurat det samme som oss med kledning og etterisolering.

En fiiiiiiiin uke til deg også! Og tusen takk for at du synes vimpelrekken er fin :) Litt fornøyd selv også.

Klem

taubanevegen

08.01.2013 kl.21:05

Hehe, kanskje vi også skulle meldt oss på "Norges styggeste fasade" om en slik konkurranse finnes nå også! ;)

Nina

08.01.2013 kl.21:15

taubanevegen: Du får sjekke ut på Maxbo! Vi vant ihvertfall maling og maleprodukter for 15000kr, så kom godt på vei med det for å si det sånn :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits