Jeg syr!

God kveld!

Ja, dere jeg syr igjen! Og denne gangen er det på bestilling :) Så det er stas! Hun som har bestilt, ville ha en vimpelrekke med maritimt preg på og valget falt på dette stoffet. Tror det blir veldig fint :)

 


 

Stars and stripes er kult!

 

Resultatet får dere se i et innlegg etterpå :)  Jeg klarer ikke å legge det fra meg når jeg først har begynt, så vimpelrekken er ferdig! Jeg skal bare få tatt noen fine bilder.  Jeg har også kjøpt stoff til en vimpelrekke som er til en liten jente. Foreløpig ligger hun fortsatt i magen, men jeg tenkte det kunne være en koselig fødselsgave når hun kommer. Her er stoffet jeg har valgt til den rosa jentevimpelen. 

 Så hva tror dere?

 

Dersom du skulle ønske å bestille en vimpelrekke du også, så send meg en mail på nina.ingwersen@yahoo.no så kan vi avtale mønster, farger osv :)

 

Hadde vært veldig koselig om dere vil følge meg på facebook også: https://www.facebook.com/Drommevillaen.no?ref=hl og på instagram : Drommevillaen

 

Ønsker dere en fin kveld!

 

Klem Nina

2 kommentarer

taubanevegen

15.01.2013 kl.18:56

Så gøy at du har fått bestillinger! :) Begge vimplene kommer til å bli kjempebra, fine stoff du har plukket ut. Blir gøy å se resultatene! :)

God sying og god kveld! :)

Nina

15.01.2013 kl.18:58

taubanevegen: Tusen takk :) Koselig å høre :) Ja, det er gøy med bestillinger!

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits