Et hint av høst og hjemmelagede fiskepinner!

Hallo dere!

Jeg satte frem noen epler i går og fikk liksom litt høstfølelse :) Merkerlig å få en følelse av høst midt i januar, men epler er litt høst for meg, ihvertfall røde epler. Men det er fint, smaker godt og så er det jo også veldig dekorativt! Vi laget kjempe gode hjemmelagede fiskepinner i går, så jeg må dele oppskriften med dere :) Ungene elsket det og spiste som bare det.

 

Litt høst synes jeg :)

 

 

Heldigvis er det lenge til det er høst! En lang og forhåpentligvis varm sommer (og vår) kommer før det :)

 

Så over til fiskepinnene! Dette er jo i hovedsak en blogg om interiør og oppussing, men litt mat i ny og ne håper jeg dere setter pris på :) Det er jo ikke alltid så enkelt å få barn til å spise fisk. Mine er stort sett glad i fisk, men gjerne i form av fiskepinner, fiskegrateng eller lignende. Jeg prøvde for en stund siden å lage hjemmelagede fiskepinner, men de ble ikke vellykkede.. Fisken var altfor salt, så de gikk rett i søpla :) Så i går skulle jeg prøve igjen da og det ble sukess! Her er oppskriften:

 

Husets fiskepinner med grønn potetstappe

Du trenger til 4 personer:

1 pakke torskeloin frossen

2 stk egg

600g poteter

1stk brokkoli

1 pose erter

1stk sitron

4 ss smør

1dl hvetemel

2dl griljermel

2dl solsikkeolje

2 klyper kajennepepper

1ss olivenolje

 

Slik gjør du:

 

1. Tin fisken. Del filetene opp i fingertykke biter og panèr først i hvetemel blandet med kajennepepper, deretter i sammenvispet egg og til slutt i griljermel

 

2. Varm solsikkeoljen i en bred stekepanne. Stek fiskepinnene til de blir gylne og sprø på begge sider og legg de på papir så oljen får renne av.

 

Nam

 

3. Skrell potetene og del dem i biter. Del brokkoli i buketter. Kok potetene møre, ha i erter og brokkoli (jeg hadde ikke erter, men det ble godt allikevel :)). Kok alt til det blir mørt.

 

4. Hell av vannet. Ha i smør, salt og pepper og mos i vei :) Ha på olivenolje og smak til med salt og pepper. Jeg hadde også en liten dæsj med melk oppi. Server med sitron ved siden av.

Bon apetit! Det smakte herlig :)

 

En som har mesket seg med fiskepinner både her og der :)

 

Da håper jeg det vil smake! Og så ønsker jeg dere en fiiiiiin kveld!!

 

Stor klem fra Nina

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits