Give away - hos Lidyll

God kveld!!

 

Litt sen oppdatering fra denne fronten i dag.... Jeg har nemlig sittet fast foran symaskinen igjen! Guri, nå vet jeg snart ikke hva jeg skal gjøre med alt jeg syr ;) He he. Jeg har blitt skikkelig hekta på å sy. Nå har jeg sydd puter med litt glitter og fjas. Innlegg kommer i morgen for da er det dagslys! Så får jeg noen fine bilder til dere. Og så har jeg sett på Idol!! Følger dere med?

Men det jeg egentlig skulle tipse dere om er denne flotte give away som Lidyll gir bort på bloggen sin. Jeg måtte slenge meg på denne. Elsker jo stjerner!

 

 

Så skal du slenge deg på?

I morgen blir det en hektisk dag! Først skal Jonathan på skiskole kl 10, så skal han rett i bursdag kl 12. Når han er ferdig i bursdag skal vi levere barna hos pappa og så skal vi på fest!! Juhuu!! Det blir gøy :) Søndag blir nok en stille og rolig dag, for nå har det vært høyt tempo her en stund :) Hva skal dere i helgen?

 

Ønsker dere en fin kveld videre!

 

Klem fra Nina

2 kommentarer

Line

18.01.2013 kl.22:49

Så koselig og sy:)

Jeg savner det...

Jeg hadde en skikkelig syperiode i fjor, hvor jeg sydde vimpler, puter og Tildajenter:)

Men desverre satte skuldre og nakke en stopper for det.

Hvis du har masse, så start en bloggshop da vel, jeg solgte masse slik jeg:)

De hjemmelagde fiskepinnene i innlegget under så rååågode ut by the way, takk for oppskrift:)

Ha en fin helg :)

Nina

18.01.2013 kl.23:04

Line: Så kjedelig at du ikke kan sy lenger da... Men jeg kjenner at det nok kan ta på nakke og skuldre.. Så best å være forsiktig :) Jeg jobber med en ny nettside for tiden, så tenkte jeg skulle begynne å selge litt sånt på den nye bloggen. Artig å høre at du solgte mye da :)
Fiskepinnene var kjempe gode :) Takk for kjempe koselig kommentar :) Og en riktig god helg til deg også. KLem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits