Something blue!

Hei alle!!

God tirsdag :) I går var jeg å shoppet litt! Hadde så lyst på litt nye pynteting i heimen etter jul. Det blir liksom litt tomt når man tar bort all julepynten. Så jeg og min gode venninne Elisabeth var en tur på Storo senteret og shoppet litt. Jeg har ikke vært der på flere år, så jeg var spent på hvordan det nye senteret hadde blitt. De har bygget det ut og utvidet med masse butikker, men jeg ble egentlig bittelitt skuffet.. Synes ikke det var så flott som jeg hadde tenkt meg. Men men shoppet fikk jeg ihvertfall gjort :) Jeg er blitt veldig glad i blått det siste året, så flere og flere blå ting får plass her hjemme :) Dette er noe av det som ble med meg hjem.

 

Den blå vasen bak og den lille brune vasen foran er fra Kremmerhuset, den blå skålen er fra Feel og den hvite lysestaken har jeg hatt i mange år.

 

Fant ut at jeg måtte pynte opp med litt kvister og et fat, ble litt platt uten :)

 

 

Jeg er litt betatt av blått for tiden :)

 

Og så var jeg så heldig å få noen flotte lyslykter av venninnen min! Hun hekler og har virkelig satt igang storproduksjon for tiden, så de får pynte opp på spisebordet :)

Fine, ikke sant?

 

Jeg er heldig som får så fine gaver av venninnene mine :)

 

I morgen må dere følge med på bloggen for da kommer det en fin give away!! Så følg med :)

 

Ha en strålende kveld dere!

 

Klemmer fra Nina

5 kommentarer

taubanevegen

23.01.2013 kl.09:35

Gøy med en shoppingtur! Den blå vasen var herlig vårlig, syns jeg! :)

Ja, kjempeflotte lyslykter! Veldig søte gaver.

Jeg er på ny adresse nå, http://taubanevegen.blogspot.no/ Skal få lagt til din adresse, så jeg får fulgt deg videre, må bare finne ut hvordan jeg gjør det! ;)

Ha en fin onsdag! Her koser vi oss inne med fyr i peisen! Det må til om dagen! ;)

Lillian - interiør

23.01.2013 kl.14:36

Veldig fine ting du fant på shoppingturen din:) Jeg var på Storo for første gang i sommer, og jeg syns det var gigantisk der, men jeg bor jo ikke i en storby så er vant til litt mindre ting:p hehe

De hekla lysestakene var bare kjempenydelige! : )

Nina

23.01.2013 kl.18:35

taubanevegen: Tusen takk taubanevegen :) Jeg følger deg jeg vettu :) Jeg holder på å bytte til ny nettside om dagen jeg også drømmevillaen.no, gir deg beskjed når den er oppe å går :)

Hørtes herlig ut med fyr i peisen, det er jo så kaldt.. brr.. Ha en flott kveld i kulden :)

Klemmer fra Nina

Nina

23.01.2013 kl.18:37

Lillian: Tusen takk Lillian :) Ja, det er veldig stort der, men jeg ble litt skuffa over butikkene.. Er liksom de samme butikkene overalt.. Bare kjedebutikker. Skulle ønske de kunne la små, kreative butikker med litt annerledes ting slippe til :)

Ha en fiiin kveld! Klem til deg :)

Lillian - interiør

23.01.2013 kl.19:03

Ja det er sant, er jo de samma overalt! Litt synd at de skal "ta over alt" hadde vært bra med noen små lokalbuttikker som du sier! :)

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits